Iz Nerjavečega Jekla Čebelarstva Čebelji Panj, Kadilec Kit Toplotni Ščit Za Zaščito Strgalo Oprema Orodja Nastavite Čebelarski Pribor, 8 V 1

Iz Nerjavečega Jekla Čebelarstva Čebelji Panj, Kadilec Kit Toplotni Ščit Za Zaščito Strgalo Oprema Orodja Nastavite Čebelarski Pribor, 8 V 1

w99416

Novo

Na zalogi

€36.60 €25.62
Količina

Oznake: čebela dim, čebelarski pribor matere, medu uncap, plevela kadilec kit, čebelarski čebelarstva čebele, kadilec kit kia, strgalo za med, čebelarski kit, beekeep, čebelji panj.

Ljudje so vedeli, da dim pomirja čebele.Ko čebele srečanje dim, bodo začeli sesanju do medu v primeru, da bodo morali zapustiti svoje panj zaradi ognja / požara.

Čebela je trebuh bo distend iz medu, zaradi česar je manj naklonjeni uporabi svoje žaoka.

Ta vzdržljiv panj kadilec pomirja čebele in vam pomaga priti v svoje panje, če jo potrebujejo za opravljanje rutinskih pregledih, spajanje kolonije in pridelek medu.

Opremljen je z toplotni ščit, da vaše roke kul.Montažni kavljem omogoča hang it up, ko morate z obema rokama.

Odstranljivo, perforirano osnovno ploščo z obešalniki zagotavlja dober pretok zraka.To je odličen komplet, ki je napolnjena z essentials za čebelarstvo in vam pomaga, da napredek z vključitvijo nekaterih kraljica lov in ce orodja.

Kajenje lonec višina: 28 cm

Čebela zamah dolžina: 41.5 cm

Barva: srebrna

Material: kovina + plastike

Package Vsebina: 1* Kajenje pot

1* strgalo

1* odprite vilice

1* čebelji krtačo

1* satja okvir

1* Kraljica Catcher

1* Kraljica Marker Orodje

1* kolo inserter

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Dropshipping 1) sprejemamo dropshipping, imamo veliko izkušenj v dropshiping in ne bo dal vse oglase in materialov v vrstnem redu. 2) sprejemamo datoteke CSV (Excel Datoteka) za ročaj, da za večino naročil.Samo je treba plačati na eno naročilo na www.apok.si.Bomo ravnanje vašega naročila accoring v excelove datoteke.lahko nam pošljete datoteko CSV, ki vse vizitke customerrsquos podatke (Ime, priimek, Email, Polni naslov etchellip) in bi info( barva, količina).Bom ponujajo skupno ceno.Vi šele potreba, da postavite eno naročilo na www.apok.si, ko boste plačali za to.Bomo naložiti datoteke v naš sistem in obdelavo vaše naročila accoding, da vaše datoteke.Po tem, ko smo ladjo iz vrstnem redu, jaz bomo poslali nazaj v datoteke CSV s kode za sledenje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki