3 Pin Led Krmilnik Kabel 22AWG Posodah Bakrene Žice Električnih kablov, Žic Za WS2811 WS2812B LED Trakovi, Žarnice Svetilke UL2468

3 Pin Led Krmilnik Kabel 22AWG Posodah Bakrene Žice Električnih kablov, Žic Za WS2811 WS2812B LED Trakovi, Žarnice Svetilke UL2468

w98938

Novo

Na zalogi

€5.99 €3.77
Količina

Oznake: mjjc led krmilnik, kabel kalibra 10, cooper mini, 2812b, Žice, sin lučka, el žice, bakrene žice, 2 pin žice, led, pixel.

Vsi naši izdelki so skrbno izbrani in so enako kot slika, ki jo vidite na naši spletni trgovini.Smo že naj izdelek barva je ponavadi res tako daleč, kot je mogoče, vendar pa zaradi zaslon barvni napaka je več ali manj je malo drugačna.Vendar pa zagotovo izdelka oblika je enaka kot na sliki.

Element Značilnosti: 100% čisto nov električne žice kabel tip Kabla: 22AWG 80C 300V Element značilnosti: 3pin Dirigent material: konzervirano bakra, Izolacija material: PVC Certificiranje: UL dolžina Kabla: 5m

Paket Vključuje: 1 x električnih kablov in žic

Opomba:

Kabel, dolžina, barva in tip se lahko meri, prosimo, svobodno, nam pišite, vprašajte na ceno in minimalna količina !

a.Pomembno dajatve,davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Ti polnilci so na kupca odgovornost.

b.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom.

c.Ti stroški so običajno zbrani jih dali tovorni promet(dostava)podjetje ali ko izberete element gor.

d.Prosim, pustite nam vaše EORI / DDV / RFC število, če ste imeli, ko ste izbira Express pot, je prosil za shipping company .

a.Običajno vsi nalogi bodo obdelani v roku 2 delovnih dni od dneva plačila, ali na dan, eCheck je očiščeno.Vas bomo obvestili preko vaš registriran e-poštni po vaše naročilo poslano iz našega skladišča.

b.Prosimo, poskrbite, da bo naslov na vaše plačilo je trenutno.Telefonska Številka je priporočljivo za bolj natančno dostavo.Nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov.

c.Kitajska post air mail čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 20-50 delovnih dni.

d.Express čas dostave je odvisen od cilja in drugih dejavnikov; lahko traja do 3-15 delovnih dni.

a.Trenutno lahko plačila z Moneybookers, Visa, MasterCard in bančno nakazilo.Izberete lahko tudi plačilo s izberite debetne kartice, vključno z Maestro, Solo, Carte credit card, PostePay, CartaSi, 4B in Euro8000. Več možnosti plačila bodo na voljo na www.apok.si v prihodnosti.

Pozitivne povratne informacije, vam bomo pustili ko potrdite naročilo!In hvala vsem za pozitivne komentarje in povratne informacije.Vašo spodbudo bo, da nas premika naprej in nenehno izboljšanje naših storitev.Kot ste vi, smo tudi poskušali naše najboljše, da bi se izognili vse nevtralne ali negativne povratne informacije, zaradi malomarnosti ali nesporazum.Smo resnično upam,da, kot kupec pričakovanj pa se je drugače,ko ste nezadovoljni z izdelkom ali naših storitev, ki jo lahko najprej nam in nam razumen čas, da se reši problem za vas z našo iskrenost in profesionalen odnos.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki