TPU Prilagodljiv Žarilno 0,5 kg 1.75 Žarilno TPU SUNLU Za 3D Tiskalnik nestrupeno NE Mehurček

TPU Prilagodljiv Žarilno 0,5 kg 1.75 Žarilno TPU SUNLU Za 3D Tiskalnik nestrupeno NE Mehurček

w9892

Novo

Na zalogi

€12.22 €7.46
Količina

Oznake: nitke tpu, 3d tiskalnik pribor profil, elegoo smole, nitke pla, 3d tiskalnik smole, smole veliko 3d tiskalnik, 3D Tiskanje, 3d tiskalnik, easythreed mickey, Filamentov.

Obvestilo Pred Kraj, da:

1.Nova embalaža je spremenila kraft papir polje, kot je prikazano na naslednji sliki(brez SUNLU logotip), prosimo, da dobro premislite, preden boste kraj, da če ste mislih, da.

2.SUNLU je dobavitelj GeeeTech,Saj napako naše embalaže ministrstva so neposredno zajete, ki niso na voljo GeeeTech etikete s prazno oznake za novo prispeli pošiljki.Prosim, ne skrbi za kakovost bodo deffereny,izdelujemo nitke v isti materiali in tehnologije, razen pakiranja.

TPU Prilagodljive Funkcije Filamentov

1.Non-toksične, Ne poškoduje človeško kožo, ste lahko prepričani, 2.Enostavno obliko, odlično predstavi model, članica, 3. Visoka žilavost in odpornost materiala.Dobro za tiskanje otroških igračah in čevlji, ect. 4.Material je mehak in kovati.Potrošni material niso enostavno prekinil in so žilavost 5.100% ne mehurček 3d tiskalnik materiala.

TPU Opis

TPU Premer: 1.75 mm/3.00 mm TPU Premer Tolerance: +/-0.02 mm Hitrost tiskanja: 20-40 mm/s Barva: bela, zelena, rdeča.Priporočamo tisk Temperatura: 205-230℃ Neto teža: 1 kg s konico Bruto teža: 1.35 kg Dolžina:1.75 mm(1 kg)=330m 3.00 mm(1 kg)=115m

ZHUHAI SUNLU INDUSTRIAL CO.,

LTD.S sedežem v letu 2013, ki se Nahaja v mestu Zhuhai, guangdong, Kitajska; Strokovni neposredno proizvajalec z neodvisnimi R&D zmogljivosti; Glavni Izdelki so 3D pero , 3D tiskalnik žarilno nitko, 3D pero žarnice; So Vbrizgavanje&Modeliranje delavnica& SMT delavnice; Glavna Trgih so Severna amerika, Južna Amerika, Zahodna Evropa in Azija; Naše Poslovne Filozofije je Iskrenost, Osredotočenost, Inovativnost in Praktičnost.Da bi ohranili visoko kakovost in konkurenčne cene, smo v izboljšanje vseh skupaj s polnim zaupanjem, da ustrezajo vašim zahtevam.Veselimo se sodelovanja z vami tudi v prihodnje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<