100 nastavi/veliko KAM T15 plastike snap gumb motnega površine odeja zajemajo stanja gumb vrečko dež gumb oblačila dodatki

100 nastavi/veliko KAM T15 plastike snap gumb motnega površine odeja zajemajo stanja gumb vrečko dež gumb oblačila dodatki

w98854

Novo

Na zalogi

€6.58 €6.25
Količina

Oznake: baby bellyband, kam snap, zlato snap, gumb za kritje kit michaels, isuzu kritje kit, plastični pripni gumb t15, v jarku, stopala, kam snap pritisnite, gumb izrezka, črna snap.

Postavka posebnosti

Vrsta Izdelka:Gumbi

Poreklo:Zhejiang Kitajske (Celinska)

Funkcije:Eco-Prijazen,Suho Čiščenje,Pralna

Blagovna znamka:KAM

Velikost:1,5 cm

Oblika:Okrogel

Barva:roza

Material:Smole

podrobnosti izdelka

Količina: B57 100 kompleti za prodajo.

Delovanje: ima odlično odpornost na nizke temperature delovanja

Lahko se uporablja do 40 stopinj do 50 stopinj pod ničlo

Dobro mehansko trdnost in togost

Videz velikost stabilnost, z ustrezno

Na obrabo odporna je dobra zmogljivost, življenjska doba je dolga, skupaj specifikacije.

UPORABE: Lahko se pogosto uporablja v baby bombaž-oblazinjeni jakno, družino odeja kritje, prevleke, dežnik

OPOMBA: Gumb površine je motnega površino .Imamo tudi B2, B5, B10, B16, B47, B54, če barvo, ki jo želite, lahko E-pošto, se obrnite na nas ali neposredno po upoštevajte naslednje, da se barva opomba dvobarvni so 100 določa prodaje.

Politika Vračanja

Zagotavljamo vam 100% zadovoljstvo .Če menite, ki niso zadovoljni s predmeti, ki ste jih dobili od nas, predmet pa se razlikuje od opisa.Prosimo, dovolite mi, da vem.celotno vračilo, menjava ali zamenjava je na voljo.Samo, če je potrebno, prosimo, da vrnete izdelek, da nam v roku 3 dni po tem, ko ga prejmete.

Prosimo, Upoštevajte,: ne bomo vrnili ladijskega stroškov ali ne prevzame ladjar stroškov, nazaj k meni, če je to naša krivda.Upam, da boste lahko to razumeli.

Povratne Informacije & Stik Z Nami

Če ste zadovoljni z mojim elementov in storitev, prosimo, da naredite mi uslugo, da pustite pozitivne povratne informacije.Vaše dobre povratne informacije je zelo cenjeno.

Če imate občutek, da vas ne bo, da me pusti pozitivne povratne informacije, prosimo, da se počutijo udobno, da mi sporočite prvi.Dal ti bom dobro rešitev.

Sem vesel, da je odgovor na katero koli vprašanje, ste morda, zato vas prosimo, ne oklevajte v stik z mano.Bom poskusil moje najbolje, da odgovori, ki jih ne kasneje kot 24 ur, pričakujem, da smo izključite ob koncu tedna.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki