COHIBA Prenosni Cigar Pepelnik Začetni Keramični Pepelnik Luksuzni Tobak 2 Ostalo Imetnik Cigar Pepelnik

COHIBA Prenosni Cigar Pepelnik Začetni Keramični Pepelnik Luksuzni Tobak 2 Ostalo Imetnik Cigar Pepelnik

w98469

Novo

Na zalogi

€20.07 €11.64
Količina

Oznake: cohiba, za dom, cigare rezalnik, primeru cigar, blagovne znamke luksuzni ženska, cigarett tobak, primeru zippo, cigar, amazon bluetooth zvočniki za prenosni, pepel pladenj ustvarjalne.

Opis:

Material: Keramični

Package:

Cigare Pepelnik *1

Polje*1

Plačilo:

► Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

► Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

► Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Shippent:

► DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

► Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

► Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš Ladijskega naslov lokacije

► STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

► Če še niste prejeli pošiljko v roku 50 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

► Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Vračilo kupnine:

► Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

► Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev

► Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

► Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Povratne informacije:

► Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

► Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<