La Belleza Preprost skladu s sijaj sequins o očesa poročno obleko obloge/background tkanine za dvorišču

La Belleza Preprost skladu s sijaj sequins o očesa poročno obleko obloge/background tkanine za dvorišču

w96912

Novo

Na zalogi

€10.28
Količina

Oznake: risanka tkanine, ladjedelnice tkanine, lateks ruffle, modro večerno obleko tkanine, kakovost večerno obleko tkanine, večerno obleko til tkanine, obleka ni, šampanjec koktajl obleke, tkanine, čipke, italian stallion.

Cena:

Cena je za 1 dvorišču.1 dvorišču=130 cm široko*91 cm dolžina

Smo tudi dati trgovini,se začne 15 metrov.če želite debelo stik z mano.

Material:

poliester,bleščice

Fiksna Širok :

130 cm ali pa 51 centimetrov.

barve:

Off white, če potrebujete druge barve lahko naredimo tudi za vas, samo stik z nami brezplačno.

Dostava:

dostava Kitajske post air mail, če pa potrebujete ladje za druge poti,samo stik z mano.in, če ste za 5yards ali mor tkanine iz moje trgovine, bom ladja, ki ste ga FedEX,UPS,DHL ali EMS(v NEKATERIH DRŽAVAH NE BO)

Uporabite za

Obleka,obleka in nekateri drugi

Rim:

Obe strani sta enako

Če si želite ogledati več lepo tkanin, le pridi, da :

Lahko pošljete sporočilo tako, viber, whatsapp, ali iMessage , naša ŠT.je 0086 18664600900 vam bomo odgovorili v 12 urah.Dobrodošli, da obiščete našo spletno stran, naše proizvodnje in prodaje high-end modnih poročno obleko tkanine, transport, smo prejeli ljubezen, trgovina na debelo in drobno, sprejeti po meri.Če potrebujete debelo ali kakršna koli druga vprašanja se lahko obrnete na nas Wihte naše iCloud coconeary, Ali Imessage , viber, whatsapp stik 008618664600900

Dostava

Opomba:DHL/UPS/Fedex Express običajno traja približno 3-5 delovne dni do cilja.In to je približno 5-8 delovnih dni po EMS ali TNT.Hongkong Post Air Mail in Hongkong Post Zraka Parceli traja 7 do 30 dni, da ladja po vsem svetu.

1. Bomo pošlje blago v roku 3 delovnih dni po polni plačilo, je bila potrjena.Če plačilo ni na voljo, bo vaše naročilo samodejno zapre.

2.Kupcu so odgovorni za vse zavarovalnice ,težave in škodo, ki jo povzročajo ladijski prevoz takšne nesreče, zamude ali druga vprašanja.Poleg kupec bi moral biti odgovoren za morebitne davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.In blaga, bodo Označene kot "darilo" ali "vzorec" za vašo enostavno carinjenje in manj dajatev. (če želite, da razglasi, da je blago, kot drugi element name, ali določite vrednost za po meri, prosimo, da nas obvesti, ko se odločajo naročila)

Vrnitev in Garancija

1. Vsi izdelki so pregledani pred odpremo, tako da, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete, ki so v enem tednu se boste morali obrniti nam v roku 24 ur od prejema vašega nakupa

2. V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping.

3. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji, vključno polje in pribor.Moški naredil napake, ni zagotovljeno, kot je zlomljena, opraskan in tako naprej.

4. Za vse elemente,prosimo, pošljite po EMS ali lokalno post, ko pošljete nazaj.

Povratne informacije

1.Kupec je zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3.Prosimo, kontaktirajte nas, preden spore ali pušča negativne ali nevtralne povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<