8 Vrste hitroreznega Jekla Stružnica Dleto Lesa Orodje za Struženje Lesa Ročaj Lesnoobdelovalnih Orodje, primerni za struženje oblike stružnica za les

8 Vrste hitroreznega Jekla Stružnica Dleto Lesa Orodje za Struženje Lesa Ročaj Lesnoobdelovalnih Orodje, primerni za struženje oblike stružnica za les

w96120

Novo

Na zalogi

€18.91 €10.40
Količina

Oznake: vretena za krožne žage, avto chip reader, les stružnica z brezplačna dostava, del lesa stružnica, moč vretena, za carprog, papir skalpelom, jet lesa stružnica, kotu vsestranski rezalnik, collet stružnica.

HSS za les, struženje stružnica orodja, lesene carving dleto orodje ustreza za struženje oblike na les stružnica.

Specifikacija: Rezilo Materiala hitroreznega jekla Uporabo Lesnoobdelovalnih Blade dolžina 170 MM Ročaj Dolžine 250mm Tip A= 1/2" vreteno izvlečejo

B= 3/4" grobo izvlečejo

C= 1" grobo izvlečejo

D= 5/8" strižna strganje

E= 5/8" krog nos strgalo

F= 3/4" grobo izvlečejo

G= 5/8"skew dleto

H= 1" skew dleto

Značilnosti:

1. To je eden od najbolj popoln in najbolj uporabljeno orodje za struženje boste našli.Vsako orodje rezilo je narejeno iz M2 hitroreznega Jekla (HSS), ki outlasts standard ogljikovega jekla rezila, 6: 1).

2. Vsako rezilo je približno 420mm dolgo in bo dala letih zanesljivo uporabo.Vsako orodje ročaj je lepo obrnil trdega lesa, ki so približno 250mm dolgo, da se ta odlično orodje za začetnike ali napredne turners podobno.

3. Vsako orodje je opremljena z ferrule in uravnotežena za delovanje, medtem ko obračate.Orodja lahko oster tako pogosto, kot je potrebno.

Medtem ko orodja, ki so v bistvu pripravljen za uporabo iz škatle, je priporočljivo, da si brus ali ostrenje orodij za prednostno grind kot preden jih uporabljajo prvič.

4. Vsako orodje je prepričan, da bi vam letih uporabe.

Paket Je Vključeno:

1 x Lesa Stružnica Orodje Dleto

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<