Polje Zavezujočih Snap Peš Pristranskosti Trak za Kavo Šilo Pin Nastavi Quilting Šivanje DIY Oblačil, Šivanje Orodje

Polje Zavezujočih Snap Peš Pristranskosti Trak za Kavo Šilo Pin Nastavi Quilting Šivanje DIY Oblačil, Šivanje Orodje

w95859

Novo

Na zalogi

€16.28 €8.95
Količina

Oznake: diy zebra, snap pin plastike, metulj vezenje, jigsaw, pristranskost maker, snap trak, modro točke orodje, šilo ročaj, pristranskost orodje, pristranskost zavezujoča stroj.

Opis

To pristranskosti trak za kavo naredi nalogo za izdelavo pristranskosti trakovi enostavno s super videti rezultat, ustvarite lastne pristranskosti trakovi v nekaj minutah.Lahko bi pristranskosti trak, ki je lahko začasno vezanje, uporaba železa, iz katerega koli materiala, ki vam je všeč.Tam je vse, kar boste potrebovali, da bi različne širine pristranskosti trakovi.

Značilnosti

- Barva: Prikazano na sliki.

- Material:.

- Velikost: Cca. 18 * 13 * 3 cm/ 7 * 5 * 1.2 palčni (L*W*H).

- Natančnost orodje, ki gub tkanine v popoln polovici samodejno.

- Naredi nalogo za izdelavo pristranskosti trakovi enostavno s super videti rezultat, ustvarite lastne pristranskosti trakovi v nekaj minutah.

- Lahko bi pristranskosti trak, ki je lahko začasno vezanje, uporaba železa, iz katerega koli materiala, ki vam je všeč.Nastavite toplotno občutljivih lepilni trak, v spodnjem groove in kos tkanine, zmanjšal na pristranskost v zgornji utor.jih skupaj in železo za varovalko.

4 * Pristranskosti Trak Odločanja - Zaključek širina 25 mm ali 1", 12 mm (1/2") , 18 mm (3/4"), 6 mm (1/4") 1 * Šilo 1 * Trak veziva snap peš 10 * krpo

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<