30 cm Nordijska Stenske Ure Sodoben Dizajn, Pregledna Stekla Minimalism 3D Obešanje Gledati Horloge Zidana Urad Dnevni Sobi Doma Dekor

30 cm Nordijska Stenske Ure Sodoben Dizajn, Pregledna Stekla Minimalism 3D Obešanje Gledati Horloge Zidana Urad Dnevni Sobi Doma Dekor

w95842

Novo

Na zalogi

€9.74 €6.82
Količina

Oznake: mačke ura, 2d stenska ura, kopalnica ura nepremočljiva, ura retro, moderne stenske ure, velika stenska ura postaja, datum gledal doma, kouko ura stenska, ura stenska, ure stenske doma dekor dnevna soba lesa.

Katalog

Spoštovani kupci, naslednje proizvode, ki se lahko postavi v red

Izdelkov Parametrov

【Ime izdelka】Nordijska Minimalističen Stenska Ura 【Proizvoda Material】Plastike 【Velikost izdelka】300*300*45mm 【Teža izdelka】800 g 【Ura materiala】ABS gumbom+tiskanje stekla 【Baterije 】1*AA baterije(niso vključene)

Pakiranje

Opomba: *So pakirani polje je prvi poslal privzeto.Če morate prilagoditi slednja dva barvo polje zunanji škatle, prosimo, obrnite na nas, da poskrbi.

Marerial Podrobnosti

Prikaz Izdelka

Pred Prodajo in Po njej

★ Plačilo ✔️ Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po naročilu. ✔️, Ko naletite na začasno plačilo neuspeh, da je, ne morete prevzem takoj po dražbi je več, prosimo, počakajte nekaj sekund in poskusite znova.Plačilo mora biti opravljeno v roku 3 dni. ★ Dostava ✔️ Uporabljamo www.apok.si Standardna Dostava, to je hitro in varno.To je uradni dostava metoda www.apok.si.Dobavni rok je odvisen od vaše potrdil naslov. ✔️ Časa obdelave je 1-2 poslovnih intervalih. ✔️ Smo samo ladjo za potrjeno naročilo naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. ✔️ Ne moremo nadzorovati čas dostave ker je pokrilo tretje osebe, storitev, vendar če paket ne pridejo v predvidenem roku, prosimo, kontaktirajte nas, pomagali vam bomo spremljali in vam dal zadovoljiv odgovor.Naš cilj je zadovoljstvo strank.Uvozne tarife, takse in pristojbine niso vključene v postavko cena dostava ali polnilnika.Te stroške plača kupec. ★ Politiko vračanja ✔️ Bomo potrudili, da uporabnikom zagotavljajo najboljšo storitev.Če iz kakršnega koli razloga vrne blago v roku 15 dni po prejemu blaga, bomo povračilo plačila.Vendar je kupec mora zagotavljati, da se vrne element, ki je v prvotno stanje.Če je predmet, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko se vrne, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za nadomestilo stroškov škode ali izgube. ✔️ Bo kupec odgovoren za stroške prevozov vrnjenega artikla. ★ O barvo in velikost ✔️ Prosimo, počakajte malo barva razlika, ker drugih odseve na zaslonu, osvetlitev, ozadja, itd.Če ne sprejmite, prosim, ne bi. ✔️ Učinek slika je samo za referenco.Velikost je opisal naš velikosti slike.Prosimo, dovolite 0.5 cm razlika, ker je vse izmerjene z roko.Če ne morete sprejeti, ga, prosim, ne bi. ✔️ Vendar, če menite, da je barva prejetih izdelek je narobe z nami, nas kontaktirajte in preverili, ali se lahko zamenja ali vrne. ★ Povratne informacije ✔️Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku, se najprej obrnite na nas, in nato dvigniti, da o sporu ali pustite nam slabo povratne informacije, smo vam bo pomagal rešiti čim possible.By pot, če vam je všeč naša trgovina, prosimo, dodajte naši trgovini v svojo zbirko trgovini lahko dobite našega novega prihoda in popust informacij v času.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<