Srčkan Rainbow Unicorn Specializiranimi Za Umetno Krzno Kapuco Klobuk, Šal, Rokavice Z Runo Obložene Plišastih Živali Zimska Kapa Cosplay Za Božično Noč Čarovnic

Srčkan Rainbow Unicorn Specializiranimi Za Umetno Krzno Kapuco Klobuk, Šal, Rokavice Z Runo Obložene Plišastih Živali Zimska Kapa Cosplay Za Božično Noč Čarovnic

w95425

Novo

Na zalogi

€8.63
Količina

Oznake: hoodi, klobuk mink, dino klobuk otrok, krzno pokrivalo ženske, krzno na kapuco, mavrica nastavite pozimi, rdeča lisica krzno klobuki, krzno klobuk, priložnostne ponija skp, zlato kapuco klobuk.

Prosimo, preberite naslednje informacije previdno, preden oddaji naročila:

1) Imporingt dajatev, davkov ali dajatev, ki niso vključene v postavko cena in stroški poštnine, tako da teh dajatev je kupcu odgovornost.

2) barve dejanski izdelki morda nekoliko razlikuje od slike prikazujejo zaradi različnih displayers ali neizogibne optika težave kamer .

3) BREZPLAČNA DOSTAVA se ne uporablja za vse države , zaradi stroškov nekaterih državah je več exprensive.Če to ni BREZPLAČNA DOSTAVA za vašo državo, naše dostava sistem bo izračun bilance v primerjavi z ZDA.Poleg tega, za pošiljke EXPRESS, bomo preverili vaš naslov, če je ODDALJENO OBMOČJE glede na vašo poštno številko.Če je samoti, mi bo za doplačilo od vas, in o tem obvesti preko e-mail sporočila ali da bi sporočilo.

4) V primeru teče na zalogi, prosim, pustite vaše sporočilo v vrstnem redu, ali e-pošte za nas, preden bi plačilo, ko smo brez povezave.Tako smo lahko stopite v stik z vami prek e-pošte na prvi čas.Spreminjanje predmetov ali povrnitev vaše celotno plačilo je kot vaš predlog.

5) Prosimo vas, da pustite, barv ali modelov številke v vaše naročilo .Če ne, povejte nam, katera barva ali modelov, ki vam je všeč, vas bomo kontaktirali preko e-pošte ali www.apok.si sporočilo na prvi čas.Če ne moremo priti vaš odgovor več kot do čas dostave je ven, naključno modelov in barv bodo poslane vas.Zato prosim, ne sprašuj za zamenjavo ali paymet povrniti zaradi tega razloga nato.Vendar smo se res upam, da izberete lahko najljubših barv ali modelov za sebe, zato je dobro, da bi se izognili nekaj spor končno.

6) Prosimo, potrdite dostavo informacij brez kakršne koli napake pustite v vrstnem redu skrbno.Za kupce iz Rusije, morate zapustiti svoje polno ime v vrstnem redu , v nasprotnem primeru ne morete dobiti vaš paket iz Rusije Post beucase svoje novo delovno mesto pravil

Pogosta VPRAŠANJA : Q:Kako lahko plačam za svoj nakup?

A: sprejemamo naslednje plačilne metode: cridet kartice; moneybooker;T/T;western union.V:Koliko stane, da se ladja v moji državi?

A:Paket manj kot 2 Kg, ki bodo dobavljeni z China Post Letalom, ki je brezplačno dostavo v 26 državah, kot sledi: zda, Združeno Kraljestvo ; Avstralija ; Brazilija ; Kanada ; Italija ; Turčija ; Španija ; Malezija ; Francija ; Rusija ; Švedska ; Nova Zelandija ; Norveška Švica ; Japonskem, Tajskem ; Irska ; Izrael ; Belgija ; Poljska ; Južna Koreja ; Avstrija ; Nemčija, Danska ; Singapur .

Druge države in paket nad 2 Kg, ki imajo kupci privoščiti celotnega ladijskega stroškov.Q:ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

A: Da, smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate pošiljko staus na ustrezni spletni strani.Q:ali je ta izdelek prišel z drobno paket?

O: Smo zapisali, pakiranje podrobnosti o opisu vsakega izdelka, prosimo preverite, hvala vam!Q:sem prodajalca,rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?

A: Zdravo,hvala za vaše vprašanje, če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Ti Specializiranimi za umetno Krzno Kapuco Živali Kape s Mitten, so resnično odličen način pokazati svojo osebnost, svojo ljubezen do živali, medtem ko vodenje vaše glave in roke toplo!

Živali klobuk funkcije izredno mehkega materiala in je popolnoma obložene notranjosti, kot tudi za vaše udobje.Te živali klobuk je povezan z dolgo roko zavihki na obeh straneh, ki se nosijo kot palčniki, tako da boste lahko v celoti krije do vaše celotno glavo in roke, v prijetno toplino, kot tudi.To neverjetno živali klobuk debele, topel in mehak material, ki je tudi super za zimske aktivnosti na prostem, kot so deskanje na snegu in igranje v snegu.

Specializiranimi za umetno Krzno Kapuco Živali Klobuki so lepe, tople, praktične, živali, prijazno in zabavno!Z drugimi besedami, odlično!

Postavka Srčkan Rainbow Unicorn Specializiranimi za umetno Krzno Kapuco Klobuk, Šal, Rokavice Z Runo Obložene Plišastih Živali Zimska Kapa Cosplay Za Božično noč Čarovnic Materiala Specializiranimi za umetno krzno 100% akril | Oblog: Poliester Velikost: O sv velikost ustreza vse Ena Velikost ustreza Vse (O W*H 37*88 cm) Barvni Prosimo, izberite model v barvno možnost MOQ 1pc/barva Pakiranje 1 pc/polybag 1 lot v ladijski vrečko

1) Mi bo prinesel elemente na naslov za dostavo, kjer ste ostali v www.apok.si.V vrstnem redu, ki ga lahko dobite parceli običajno, prosim, pustite vaše pravilni in popolni naslov za dostavo skrbno.

2) Smo lahko pošlje predmete, ki so v 1-3 delovnih dni po plačilu opravljajo www.apok.si, in tam se bo referenčno številko za sledenje za vsako naročilo.

3) Za BREZPLAČNO dostavo, naš privzeti način dostave je Kitajska Post.To ponavadi traja 15-40 delovnih dni za dostavo večina držav, Vendar pa so nekatere države ali podeželskih območjih, lahko traja tudi dlje časa zaradi niso pogoste letalskega prevoznika ali pregleda s strani CARINSKIH.

4) Če želite, da se blago nemudoma ali Kitajska Post storitev ne pokrivajo vaši državi, lahko izberete EXPRESS, kot so DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS, itd.

5), Bomo razglasi, da je vrednost brez ladijskega stroškov za tiste, Brezplačno pošiljanje pošiljk.Tako da to lahko ne odražajo skupno ceno, ki jo plača.Če to ni izvedljiv v nekaterih državah z različnih tarifnih pravila, kupec bo odgovoren za davke, carine in druge dajatve, med dostava.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki