Merilnik vrtljajev Uro Meter Digital Motor Tirno širino menjava Olja Induktivna Uro Meter za Čoln Kosilnica Motocikel Izvenkrmni HM011F

Merilnik vrtljajev Uro Meter Digital Motor Tirno širino menjava Olja Induktivna Uro Meter za Čoln Kosilnica Motocikel Izvenkrmni HM011F

w94689

Novo

Na zalogi

€12.91 €8.90
Količina

Oznake: izvenkrmni motor 2 kap čoln, motor 25, gps, motorno kolo, merilniki, sin kosilnica, paramotor deli, uro senzor, motor uro meter ktm, parsun tahometer čoln, auto uro meter, a720 baterije, motorni čoln tahometer.

Digitalni merilnik vrtljajev Motorja Uro Meter Tirno širino menjava Olja Induktivna Uro Meter za Čoln Kosilnica Motocikel Izvenkrmni

[Scene Application]--Indukcijske tahometer uro meter za vzdrževanje vsake 2 ali 4 štiritaktni bencinski motor, vzdrževanje timing (1-2000H lahko nastavite) in hitrost zaznavanja (MAX RPM25000)

[Gospodinja Storitev]--intervali Vzdrževanja, da je enostaven za program za čas, ki ga potrebujete.Ko čas se je dosežen, LCD zaslon utripa opomnik

[Varnost Jamstvo]--anti-potresne zasnove tahometer lahko prikažete tudi brez težav na jamo cesti, in vedno bodite pozorni na zdravje motorja utrip utrip.

[Zasnovan za vas]--Visoko zmogljivost Baterije zamenljive (CR2450), podatki niso izgubljeni.Velcro za namestitev, preprost pritisnite.Dušenje gumbi za enostavno namestitev.

[Po prodaji jamstva]--nakupovanje je ne skrbi, izdelek težave so brezpogojno vrnil, 2 leti garancije

Induktivni merilnik vrtljajev Sledi menjava Olja Uro Meter Osvetljen Digitalni Tach Uro Meter za 2 ali 4 štiritaktni bencinski motor za vzdrževanje čas in vrt. / MIN odkrivanje, enostaven za namestitev in upravljanje.

Vsebuje merilnik vrtljajev, uro meter, storitev števci ;vam Pomaga slediti koliko časa si dal na svoj motor.Ko je motor izklopljen, zaslon prikazuje skupni čas izvajanja motorja in ostane vidna.Skupaj ur, lahko ponastavite ; 0.1 ur natančnost.

Programabilni vzdrževanje interval storitev časovnik(STORITEV ),Odštevalnik za sledenje storitve opomnik čas; Ko vzdrževanja času prispe, storitev opozorilo ikona utripa, da opomni.

Natančno beleži vaše RPMs, ko motor teče , Pomagal prilagoditi motor miruje;Lahko programirani za različne motorja streljanje vzorcev.

Notranji zamenljiva baterija CR2450 Podatkov , hranjenih po polnilnimi; Delovanje gumb lahko izklopite Podatkov , hranjenih po zaustavitvi.

Veliki gumbi in rokavice lahko preprosto upravlja, velika pisava natančno branje vrt. / MIN in čas.

ABS plus posebnega materiala, anti-vibration, anti-sun, anti-oksidacija, dolgo življenjsko dobo

Indukcijsko dolžino vrstice:47(V)(To lahko podaljša, signal je stabilno v 390(V).To lahko zmanjšala kratek in ne vpliva na sprejem signala, vendar morate to storiti sami)

Motor se ustavi, ki prikazuje skupno delovni čas TOT 0.00 in prikaže trenutni vrt. / MIN, medtem ko delate.

Prikaz TOT 0.00 ,skupaj teče čas, 0-999999H, ni mogoče ponastaviti.

Prikaže DELO, 0.0, sam teči čas, resettable

Prikaz 1P1R, tip Motorja nastavitev,lahko se

Primerna za tip motorja 1P1R, 1P2R, 2P1R

O Nakupu

1. Lahko kupite neposredno s klikom na platformi.

2. Popust pospeševanja prodaje bo potekal neredno na platformo.Dodate lahko naši trgovini Moj Najljubši Trgovin.

3. Če potrebujete obvestilo vnaprej ali vas spomnil na ta dan o promocijskih aktivnosti, prosim, pustite nam sporočilo.Vas bomo obvestili v obdobju promocijske aktivnosti.

4. Če kupite več kot en kos naenkrat, lahko izberete ustrezen izdelek povezavo ali stik z našim Servisnim centrom.Popust bodo imeli zelo kmalu.

5. Če ste trgovec, nam lahko pošljete sporočilo ali stik z našim Servisnim centrom, dobro ceno in novih izdelkov predloge, ki bodo imeli.

O Plačilu

1. Sprejemamo plačila s Alipay.

2. Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

3. Če ne morete prevzem takoj, ko se dražba konča, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova plačilo.Prijazno svetovali, da bodite kmalu, tako da bomo lahko poskrbeli za pošiljke v najkrajšem možnem času.

O Ladijski

1. Dostava po celem svetu(Razen v nekaterih državah).Običajno bo trajalo, 7-22 delovnih dni, da pridejo(Sat. & Sun. & Praznik, so izključene.)

2. Predmeti so na splošno se pošiljajo iz z 1-3 delovni dan po plačilu je bil izpraznjen (Sat. & Sun. & Praznik, so izključene.)

3. Davkov in dajatev, niso vključene v postavko cena dostava ali polnjenje.te stroške kupca odgovornost.

4. Opomba: upamo, da prispe na čas, ampak ker je to mednarodna dostave, čas poštnine bo zelo odvisna od logistike podjetje in lokalno vreme, carinski/dolžnosti, poštnina, upam, da si razumevanje.

5. Če še niste prejeli postavke v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo spremljali dostavo informacij in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank.

6.Prosimo, izpolnite skupaj prejemnik ime in naslov dostave & kontaktne informacije.

O Jamstvu

1. Če ste prejeli napačen, poškodovanih, v okvari, ali element, ki ni, kot je opisano, se obrnite na nas za delno/popolno vračilo ali zamenjavo na naše stroške.

2. Prejeli izdelek v roku 7 dni, z veseljem vam bomo zamenjavo ali povračilo za vas, tako dolgo, kot vsi originalni embalaži in dodatke, ki so v prvotnem stanju.

3. Če iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni z nakupom, vas prosimo, da nas kontaktirate in potrudili se bomo, da rešitev tega problema.

4. Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo strank.

O Vrnitvi in Vračilo

1. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

2. Če se vrne za kakovost izdelkov težave,vam bo povrnil celotno zmagovalno ponudbo znesek, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, po tako Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<