Mini Žep AM FM Vremenske Postaje Prenosne Stereo Sili Am Fm Vremenskih Postaj Zvočnik portatil de bolsillo

Mini Žep AM FM Vremenske Postaje Prenosne Stereo Sili Am Fm Vremenskih Postaj Zvočnik portatil de bolsillo

w94412

Novo

Na zalogi

€15.05 €9.33
Količina

Oznake: radio, wifi, cd, avto radio, 27mhz radio, headphon jbl, dab, Tecsun, postaja vreme, fm radio, radio dab.

10 Funkcije : 1.FM / AM / WB (1-7) radio 2.Vremensko opozorilo 3.Channel memory 4. Stereo predvajanje 5.Budilka 6. Pripravljenosti opozorilo 7.Spanje izklopi 8.Vklopite redno 9.Stikalo Za Zaklepanje 10.Podpora Slušalke Izdelka Specifikacije: Vrsta:NOAA Sili Žep Radio Band: AM/FM, Vreme Pasu FM: OD 87,5-108 MHZ AM: 520-1710 kHz WB: 162.400-162.550 MHZ tokovna Poraba: ≤150mA Izhodna Moč: ≥90mW Popačenja: ≤5% Vhodna Napetost: DC-3V (AAA*2) Napajanje: 2 x AAA baterije (niso vključene) Funkcija: Vklopite redno, Spanje izklop, Pripravljenosti opozorilo, Zgodnjega odkrivanja, Budilka Paket Vključuje: 1 x NOAA Sili Žep Radio 1 x Uporabniški Priročnik

Značilnosti Izdelka:

1. NOAA Vremensko Opozorilo: vreme oddaj iz 7 NOAA postaje na kristalno čist zvok.To NOAA vreme radio lahko samodejno spremljanje in opozarjanje na nevarne vremenske razmere v vaš področjih, kot so orkani, tornadi, in hude nevihte, ki zasluži kritični čas za vas, da bi dobili polno pripravi vnaprej, vodenje vas in vašo družino varno s to sili radio.Hranite v vaši sili vrečko, vam bo odleglo, da so to vreme radio.

Funkcija:

2. Najboljši Sprejem s Samodejno iskanje in Pre-Komplet Kanalov: S posodobljeno DSP in zunanje antene, to sem FM radio zajame boljši sprejem signala, ne boste zamudili nobenega AM FM postaje.To vreme radio lahko samodejno iskanje in shranjevanje 20 AM ali FM kanalov za vas z priročno in LCD zaslon za bolj vizualno vedeti informacij.Kupite jo dnevno uporablja, lahko se sprostite, če želite poslušati novice, glasbo in igre baseball na ta prenosni radio.

Funkcija:

3. MINI, KOMPAKTNO, IN SLIM DESIGN: Njene mini kompaktna in prenosna zasnova omogoča enostaven za prevoz in shranjevanje na vaš torba, žep ali v sili predal. 4. ODLIČNO DARILO ZA MLADE in STAREJŠE: Radii so odlično darilo za vaše ljubljene na vse starosti!Svojo mini kompaktna in prenosna zasnova omogoča enostaven za prevoz in shranjevanje na vaš torba, žep, sili predal, ko hoja, tek ali taborjenje zunaj.

Funkcija:

5. SILI AAA BATERIJE, ki NAPAJA: Powered by 2 x AAA baterije (niso vključene), da pa garancija, da boste vedno ostali povezani v izrednih razmerah, kot je orkan, tornado, ali izpada električne energije.Naše najnovejše tehnologije je energetsko učinkovita, da boste povečali svojo življenjsko dobo baterije.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<