Cvet Wall Art Platno Slikarstvo Botanični Plakate za Spalnico Roza Siva Kopalnica Slike Moderna Dnevna Soba Doma Dekor Fotografij

Cvet Wall Art Platno Slikarstvo Botanični Plakate za Spalnico Roza Siva Kopalnica Slike Moderna Dnevna Soba Doma Dekor Fotografij

w94156

Novo

Na zalogi

€6.82 €3.68
Količina

Oznake: vroom dekoracijo sten, moški povzetek wall art, za dom, sailor moon bat, artifici cvet, diamond barve, dekor, spalnica furnitur, cuadros abstractos, plakat steno.

Veliko domov dekoracijo dodatek

To je lepa cvjetnim tiskanja wall art, precej umetnine natisnjena na platno, da bi velik dom dekoracijo dodatek.Primeren za dnevno sobo, bedroomm, jedilnica, kopalnica, pisarna, hotelu, bar itd. ▼▼▼Ti stenske umetnosti v spodnje fotografije so možnost 2: v Okvirčku.pripravljen, da visi.

▼Siva Cvet Cvet

▼ Cvet Morje

▼Pisane Rože

▼Sivke Cvetlični

Izvirna Dela

Prvotno Zasnovan Slikarstvo je Eleganten, Privlačen in Primeren za Sodobno, Moderno, Vintage, Kmetija ali Retro dekor.Strokovno načrtovanje ekipa vsakemu platno slikarstvo edinstven design navdih.Obrnite doma stene iz prazno, da lepo z našo edinstveno galerija wall art. ▼▼▼Izključiti okvirjev.Lahko izkoristite možnost 1 plakat in kupiti, okvirji za slike skupaj za okvir, da jih sami.Različne Velikosti možnosti za izbiro.

Nakup Okvirja za Sliko Skupaj

Prosimo, kliknite na spodnjo fotografijo za obisk sliko povezavo, potem lahko kupite slike okvirji skupaj.

Visoka kakovost platno slikarstvo

>High Definition Slika Natisne. >Visoke kakovosti 330gms Debelo platno. >nepremočljiva in vlagi. >Svetlo in Nasičena barva z jasnimi obrisi.

2 Možnosti za vaš izbor

Možnost 1: platno plakat samo, ne vključujejo okvir ali nazaj gor lesena.

Prosimo okvir, ki ima za steklene ali lesene in ga obesite v svoj dom, kot dekoracijo sten.Obstaja 1 cm dodatno beli robovi na 4 straneh, to je za obesiti sliko, ko Jo prejeli.Trak zapakiran v Cevi.

Možnost 2: Raztegne in Uokvirjena, Pripravljen, da Visi

Roko-stretch vsako ploščo platno Natisne na trdnih 1.2" debele lesene okvirje, zagotovitev vogali so popolnoma zložiti in spravljen.Vsaka plošča z kljuke in pribor, pripravljen, da visi.Karton Pakirani.Njihove Cene so različne, Prijatelji, lahko izberete možnost, da na vaše potrebe.

Dostava Navodila

>Element, ki bodo dobavljeni v 2-3 delovnih dneh po prejemu vašega plačila. >Traja 2-4 tedne, da pridejo v večini držav običajno.To lahko traja več dni v prometu zaradi drugih dejavnikov, Prosimo, bodite potrpežljivi, za prihod in nas kontaktirate za razširitev vaše naročilo zaščito čas, če je potrebno. > Prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen in popoln, preden kraj, da. >www.apok.si standardna dostava je naš privzeti storitev, Prosimo, da nas kontaktirate, Če si želite hitrejše ladijski promet storitev.

Storitev Podrobnosti

>Zagotoviti 100% zadovoljstvo.Če imate kakršne koli težave s kakovostjo ali ne dobijo naročila, Prosimo, da nas kontaktirate kadarkoli.Vračilo ali zamenjavo, da je sprejemljiva. >Odgovor na sporočilo ali e-pošto v 24h.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate kadarkoli., Zaradi časovne razlike, morda ne Bomo odgovor na vaš informacij naenkrat.Bomo ponudili odgovor v 24h. >Dropshipping je pozdravil >Uvoznih dajatev, texes in stroški niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost. >Kot svetlobne učinke, barvo predmetov mogoče malo razlikuje od slike.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki