Vaza Dekoracijo Doma Nordijska Skandinavski Slog, Keramične Vaze Dekorativne Vaze Moderna Dnevna Soba Dekoracijo Sodobne Dom Dekor

Vaza Dekoracijo Doma Nordijska Skandinavski Slog, Keramične Vaze Dekorativne Vaze Moderna Dnevna Soba Dekoracijo Sodobne Dom Dekor

w93762

Novo

Na zalogi

€12.33 €9.25
Količina

Oznake: ceram pokal, dnevna soba okrasite, dekor vaza, obrat pot, velika vaza, dekor cvetlični lonček, groot akvarij dekoracijo, vaza okrasite dom, vaza, dekor nordijske.

Ime izdelka : Kitajski slog keramične vaze

Barva : Slonokoščena Material : C eramic;Edinstven občutek prugasta

Velikost : glej sliko ali prosite prodajalca

Uporablja rastline : zelene rastline, sveže cvetje, suho cvetje

Uporablja prostor: Dnevna soba, spalnica, študija soba, jedilnica, kavarna,knjigarne...

Dobra izbira, Kot Poslovno Darilo ,darila za Rojstni dan, počitnice darila

Pakiranje : karton + mehurček vrečko + pena za polnjenje (zelo varna embalaža)

Storitve za stranke : ① 24 urah hitro dostavo; ② 24-urni servis; ③ ni razlog za vrnitev ali izmenjave blaga, v roku 15 dni

Tam je tudi opis prikaže na dnu strani s podrobnostmi

4

Notranji nadev:

Uporabljamo mehurček stolpec in pena za polnjenje zaščititi blago iz trčenja med prevozom.

Zunanji embalaži:

Zunanji pakiranje je izdelana iz visoko-kakovostni razred škatle z močno stiskanje odpornosti,ki lahko zaščiti blago pred se stisnemo med prevozom.

O trgovini

1. Paket uporablja mehurček kolone, ki je zelo močan in izrazit.

2. Obstaja visoko kakovost logističnih partnerjev za zagotavljanje paketi so na čas (nekaj paketov, ki sodelujejo z uradnimi logistika)

3.Če prejmete poškodbe predmetov, prosim, ne negativen komentar, se lahko obrnete na spletno storitev za stranke, zagotoviti fotografij, preverite, reshipment za vas

4. Če se vam zdi, da nekaj manjka, se lahko obrnete na spletno storitev za stranke.Po preverjanju težo, če kaj manjka, lahko porabili še enkrat brezplačno.

5. Če logistika je ne posodablja nove informacije, za dolgo časa, lahko neposredno obrnite na spletno storitev za stranke, da rešimo to za vas.Ne trdim sporov neposredno.Hvala vam za vaše razumevanje.

6. Zunanji sloj uporablja črno pakiranje torbe ali rumeno lepilni trak za zasebnost v smislu embalažo, ki je meni in moji mali prijatelji so zelo previdni!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<