Oči Masaža Lifting Obraza Lepota Naprave Spodbujanje Serum Proti gubam Massager Absorbirajo Obraz, Kože, Oči Orodje Anti-aging Nego Electr Z0Q3

Oči Masaža Lifting Obraza Lepota Naprave Spodbujanje Serum Proti gubam Massager Absorbirajo Obraz, Kože, Oči Orodje Anti-aging Nego Electr Z0Q3

w93366

Novo

Na zalogi

€4.08 €2.77
Količina

Oznake: oči tuš, obraz massager električni skuter, oči massag, sili oči pranje, pokal oči, eyewash, trebuh toner, obraz massager električni masko, telesne maščobe stroj, multi trener.

Opis:

Čisto nov 100% visoko kakovost

Uporablja kožo: Univerzalna

Barva: Bela, Roza

Značilnosti

1. Pomaga privijte pore in dopolnitev kolagena, da bo vaša koža videti mlajša in svetlejši.

2. Močne vibracije na visoki frekvenci palico, ki je primeren za skoraj vse vlažilci, esenc ali kreme, in ga lahko takoj proizvajajo globlje absorpcije v vašem sloj kože in zadrži vlago za več.

3. To učvrstitev massager vpije, kože, ki hitro in globoko, tako da je čas, ki ga ponavadi porabite za dnevno nego kože, se bo močno zmanjšala.

Kako uporabljati:

1. Uporablja vaš toner in seruma na obraz pred uporabo naprave.Vklopite napravo in jo bo začel vibrirati.

2. Rdeče svetlobe, je eden od najbolj močnih barv, ki poveča cirkulacijo krvi.Stimulira kožne celice izločajo kolagena za trdno, gladko teksturo.Modra svetloba ima odličen učinek na zdravljenje kožnih zlomi.Uravnava kože izločanje sebuma.

3. Večji stranski se uporablja za obraza in čelo masaža, in manjši stranski se uporablja za nos in oči masaža.Masaža 10-15 minut vsaki dan.

Izdelki so

1 x nega Obraza massager

Dragi kupec,Dobrodošli v naši trgovini.če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.Dobrodošli na obisk.Upam, da boste imeli lep dan!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<