JAKCOM ET Non V Uho Koncept Slušalke Najboljše darilo, s i12 kitare primeru jasno ps5 parfum za ženske parfum realme brsti zraka

JAKCOM ET Non V Uho Koncept Slušalke Najboljše darilo, s i12 kitare primeru jasno ps5 parfum za ženske parfum realme brsti zraka

w93292

Novo

Na zalogi

€9.73
Količina

Oznake: KALI, realme brsti 3, le zvočnik, slušalke lenovo živo stroki, air bud, domena brsti zraka, i12 tws izvora, kitara povezava, modra bluetooth slušalke, čoln uho brsti brezžični.

JAKCOM ET Opis Izdelka

JAKCOM ET Non-V-Uho Koncept Slušalke

Non-V-Uho|, ki veljajo za levo in desno ušesa | Visoke frekvence auricle reflex | Nizko smola kostne prevodnosti

Z koncept načrtovanja, prihodnost je prišel

Non-v-uho avantgarde načrtovanje, ustvarjanje novega koncepta brezžične slušalke

Mini-kostne prevodnosti, da uživajo spreminjajo

Vgrajena je nova generacija mini-kostne prevodnosti zvočnik, za učinkovito obnoviti občutek za prostor zvoka;

Koristi od načela kostno prevodnost, lahko še vedno slišite, igral v slušalke, tudi v hrupnem okolju .

Odprite sluhovoda, auricle reflex

Opremljen z JAKCOM self-razvita OGS auricle refleks zvočnik, tako da boste lahko slišali v okolici zvokom brez zvoka glasnosti in tona kakovosti zmanjšala, tako zdravo in varno.

Več zmanjšanje hrupa, visoko-definicija klic

Vsesmerni mikrofon, vsesmerni več zmanjšanje hrupa, zagotoviti, full-duplex bi-directional HD kliče v različnih okoljih.

Nima smisla nositi, ne utrujeni za dolgo časa

Kombinacija uho-visi strukturo in non-v-uho odprto zasnovo, in celo telo je 8g v masi, le enakovredno kos žvečilni gumi, ne pritiska nošenja.

Simetrična oblika, ki se uporablja za levo in desno

5-mm tanek telo, enostavna simetrična oblika, za enostavno nositi na levi in desni ušesa, ali očala nosilec.

Nove tehnologije Bluetooth, se popolnoma združljiv

Nova generacija Bluetooth 4.1 čip, ki je v celoti združljiva z različnimi napravami, ki so na voljo s podporo za Bluetooth.

Izjemno dolgo življenjsko dobo baterije, moč zaslon

70mA moč baterije, 120-urni pripravljenosti, 6-urnem neprekinjenem kliče, 1-urni polno hitro polnjenje in podpora iPhone in iPad moč zaslonu.

Bolj vsestranski, večnamenski

Lahko povežete dve napravi Bluetooth pripravite hkrati in preklapljate kadarkoli, učinkovito izboljšanje učinkovitosti dela.

Št strah pred test, odzval mirno

Nepremočljiva in dustproof razred IP54, integrirana telo brez varjenje; ne glede na to, kako kruto okolje, JAKCOM IN bo vaš dober pomočnik.

Klasična Nadzora, Preprost, vendar Odličen

Vklop / izklop, Play / Pause, tipko za Sprejem / Obesiti, Zavrni / ponovno klicanje, Glasnosti, Prejšnjo skladbo, Glasnosti, Naslednjo pesem

Paket

= Pogosto Zastavljena Vprašanja

Plačila sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.Da bo samodejno ugasnil v kupcu, ki ni plačal po 20 dni.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Pakiranje Non-V-Uho Koncept Slušalke Pakiranje Podrobnosti:

Notranji Belo Polje: Enota G. W je približno 32 g, Velikost Enote je 14 cm x 10 cm x 5 cm;

Zunanji Rjava Polje: Enota G. W je o 6046g, velikost Enote je 53 cm x 29 cm x 37 cm , Max z 168pcs Non-V-Uho Koncept Slušalke

Shippment DOSTAVA po celem SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Povratne informacije Kupca zgodnji potrditvi bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami, da reši nobenih težav, dokler se boste zadovoljni z nami.Hvala vam za vaše razumevanje!

Garancija 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.apok.si.

JAKCOM ET Non V Uho Koncept Slušalke Najboljše darilo, s i12 kitare primeru jasno ps5 parfum za ženske parfum realme brsti air699

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki