Roza Balet Leotards Telovnik Odraslih 2021 Nov Prihod Elegantno Praksi Balet Ples Wear Ženske Gimnastike Ples Leotard Coverall

Roza Balet Leotards Telovnik Odraslih 2021 Nov Prihod Elegantno Praksi Balet Ples Wear Ženske Gimnastike Ples Leotard Coverall

w92720

Novo

Na zalogi

€18.90 €12.28
Količina

Oznake: balet leotard ženska, gk gimnastika oblačila, seks igrače, bohemian oblačenja ženska, unitard ženske, ples nositi za ženske, balet, vila leotard, moški ples obleka, leotard ženska.

Hvala za vaše zanimanje za ta predmet,to je povsem novo dobre kakovosti in boljšo ceno.Veleprodajna cena: 10% popusta za 10 kosov , pogajati za velika naročila (oznaka velikosti je Azijski velikost,ki je Običajno manjši (1-2 velikosti) kot Zahodni velikosti, Zato močno priporočamo, da primerjate naslednje podrobne postavka velikost s svojim lastnim telesom velikost zdaj.) Prosimo, upoštevajte, da je le leotard.Če morate kupiti krilo, Lahko kupite v naši trgovini.Nakup leotard + krilo lahko uživajo popust ! ! ! ! !

100% pravi strel, brez barve razlika Smo na Kitajskem, Je zelo dobro, visoko kakovost po meri izdelano plesno obleko tovarni.Smo dobri po meri za vse vrste plesno obleko.vedno smo vam ugodno ceno.cena ni pomembna.nudimo dobre kakovosti Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd, lahko je nekoliko razlike v barvnem tonu spletni strani je fotografija in pravi postavka 1. Večina postavk bo odposlano v roku 72 ur po tem, ko je polno plačilo izbrisani.Vroče prodajo postavka morda začasno ni na zalogi, vendar bomo to ladjo, v roku 5 dni. 2. Elemente lahko pošiljajo jih na Kitajskem Post, Singapur Post, EMS, DHL, UPS in FedEx.Vsi prihajajo s številko za sledenje. 3. To stalo okoli 20-35 dni, da bi dobili element, skozi Kitajsko Mesto.Predmeti dobavi HK Post in Singapur Pošta, doseže večina držav v 15-25 dni.Ampak v Rusiji in Braziliji se bo traja nad 30 dni, kot je za lokalne navade preverjanje zamudo. 4. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki