Iz Nerjavečega Jekla, Enostavno Pomivalno Korito Caddy Organizator Goba Milo Držalo Krtače Z Drain Pan Premium Kuhinja Sušenje Rack

Iz Nerjavečega Jekla, Enostavno Pomivalno Korito Caddy Organizator Goba Milo Držalo Krtače Z Drain Pan Premium Kuhinja Sušenje Rack

w91659

Novo

Na zalogi

€15.59 €9.67
Količina

Oznake: pe pan, kuhinja orgle, stackable iz nerjavečega jekla za kuhanje, črna korito caddy, roll korito prtljažnika, kichen orodje, pan rack, casserol, kuhinja orodje, escurreplatos cocina.

Opis:

Preprost Pomivalno Korito Caddy Organizator Iz Nerjavečega Jekla Goba Milo Držalo Krtače Z Drain Pan Premium Kuhinja Sušenje Rack

Ime: Pomivalno Korito Caddy Organizator

Material: 304 nerjaveče jeklo ali 201 iz nerjavečega jekla

Velikost: približno 245*145*225mm/9.65*5.71*8.86 v (kot je prikazano na sliki)

Barva: črna, srebrna

Specifikacije:

Značilnosti:

1. Multifunkcijski Organizator: se Lahko uporablja za shranjevanje različnih kuhinji čiščenje material, kot so krpe, gobice, čiščenje krtače, čiščenje esence in tako naprej, da shranite kuhinja prostor in bi namizni urejeno.

2. Premije iz Nerjavečega Jekla: Naša kuhinja možganov shranjevanje nosilec je izdelan iz 304 201 ali iz nerjavečega jekla, ki je čvrst in vzdržljiv, enostaven in stilsko.

3. Priročen ročaj Rack: 4 dnu noge večnamensko možganov rack funkcija non-slip silikagel, tako da ne bo potisnite enostavno, če se dajo na namizju, in snemljiv možganov pladenj lahko prikaže kaplja vode iz gobice, krpe, itd.In to lahko vodijo točilne suho.

4. 2 Montaža Metode: Steni visi ali neposredno namestitev na mizo, nudimo punch-brez lepila za pritrditev na steno.

5. Pravilno Velikost: Ukrepi za približno 245*145*225mm/9.65*5.71*8.86 v velikosti.In paket vključuje 1*Večnamensko možganov rack+1*Free-prebijanje lepilo+1 nastavite pritrdilne vijake.

Paket Je Vključeno:

1* Pomivalno Korito Caddy Organizator

Opombe:

1. Merjenje element, ki ležijo na mizi lahko povzroči rahle razlike.

2. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe, ko je fotografija ob.

Hvala vam za vaše razumevanje!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<