Angelski odtis ženska mori dekle lolita cosplay lady čevlji z visokimi petami Črpalke ženske princesa obleko stranka čevlji 33-47 bowtie čipke

Angelski odtis ženska mori dekle lolita cosplay lady čevlji z visokimi petami Črpalke ženske princesa obleko stranka čevlji 33-47 bowtie čipke

w91234

Novo

Na zalogi

€50.97 €44.85
Količina

Oznake: vzorec angel kostum, črna loli, dama dekle lolita, maskota angel kostum, po meri angel kostum, lolita puff, lolita obleko, preprost angel kostumi, oblak lolita, navzkrižno angel kostum.

O velikosti: čevljev, ki je narejen na Kitajskem, tako v velikosti, ki kaže, je Kitajski velikosti, ne ZDA, velika britanija čevlji velikost strani, ki NAM kaže, velikosti, tako želijo, da bi convenitent za stranke, da izberete velikost, ne standred NAS velikosti.izberete lahko čevlji velikost po vaši res metrov dolžine .

povejte nam vaše noge dolžine, tako da smo lahko, izberite primerno velikost za vas!

zahvaljujemo se vam za sodelovanje!

Hvala za ogled!pete višina in slog in čevlji barvo lahko prilagodite na naslednji način: če morate prilagoditi druge barve, pošlji mi sporočilo, prosimo, upoštevajte: vse to čevlje je prilagojena, tako da čas dostave morda potrebovali 7 dni, prosimo, bodite potrpežljivi, čakati je!)

Dodatna opomba: čevlji vse se meri od tovarne, ko bi se ne more preklicati, ko kupec prejme čevlji ne morejo zamenjati ali vrniti,zato vas prosimo, preverite tudi pred vrstnem redu )

petah o 9.5 cm

pete približno 12,5 cm

pete približno 8 cm(to je flock materiala, lahko naredite črno PU ali druge barve)

Plačilo: sprejemamo alipay tukaj .Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Garancije in Jamstva: Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 14 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.Če je element, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih polnilnik, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.

Pošiljke:

Elemente, ki bo poslano na vaš naslov.Prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen elemente, ki bodo poslane v roku 1-7 dni po plačilu.mala blago vam bo poslano KITAJSKA POST ZRAKA POŠTA ali E-pošta .

To je mednarodna dostave , čas poštnine bo zelo odvisna od kurirska podjetja in lokalne navade/dolžnosti.Hvala vam za vaše razumevanje.Če ne boste dobili točke po 7 delovnih dni od datuma plačila, se obrnite na nas ,bomo poskušali naši moči, da reši vse težave.Mi ladje vsak dan, razen vikend in Praznik na Kitajskem.

Druge Politike: Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.(bomo poslali blaga, da jih označite nizko vrednost, da se izognemo davčnih problem )

Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije po prejemu plačila.če imate kakršne koli težave z predmeta prejeli, vas prosimo, da nam v roku 7 dni po postavka prejeli.Prosimo, kontaktirajte nas, preden pošljete nazaj!!Če je problem res obstaja, izmenjavo ali vračilo denarja je na voljo po tem, ko smo prejeli postavke v dobrem stanju!(kupec bo privoščiti poslali nazaj tovorni )

Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.

Pogosta VPRAŠANJA: Q:Kako lahko plačam za svoj nakup?

A: sprejemamo naslednje plačilne metode: cridet kartice; moneybooker;T/T;western union.V:Koliko stane, da se ladja v moji državi?

A:Paket, ki bodo dobavljeni z China Post Air mail, ki je brezplačno dostavo .Q:ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

A: Da, smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate pošiljko staus na ustrezni spletni strani.Q:sem prodajalca,rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?

A: Zdravo,hvala za vaše vprašanje, če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki