Barvita Afriški Boben Handbell Glasbila, Kostume Trajne Tolkala Zapestnica Bell Zvončki Matica Lupine, Naravno Orkestrske

Barvita Afriški Boben Handbell Glasbila, Kostume Trajne Tolkala Zapestnica Bell Zvončki Matica Lupine, Naravno Orkestrske

w90888

Novo

Na zalogi

€6.01 €4.50
Količina

Oznake: bell zapestnica, jolly šimpanz, navzkrižno obroč, barrette glavnik lase, gonge veter, bar gonge, mic sax, zvon glasba, zapestnica, gonge instrument.

Specifikacije:

Material: Oreh Lupini

Barva:barvita

Velikost: 12 * 7 * 5.5 cm

Obvestilo:

1.Prosimo, dovolite 1-3.0 Mm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti pred nakupom.

2.Barve imajo lahko drugačne kot razlika zaslon,pls razumeti.

3.Prosim, pusti sporočilo, preden daš slabo mnenje, če se izdelki imajo nekaj težav.

Popolnoma Nova in Visoke Kakovosti

Vintage Ročno Izdelana Lesena Zapestnica

Z Matico Lupine Ropota Zvonovi za Proizvodnjo Naravnih Čist Zvok

Velika Glasbena Intrument, da Spremljajo za Afriški Boben / Ukulee / Tolkala/Elastično Zapestje

Ena Velikost primerna za Ženske in Moške

Package Seznam:

1 * Zapestnica

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. Elemente, ki bodo dobavljeni v roku 5 delovnih dni po plačilu potrjena.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli napačne ali ni na voljo naslov. 2. Prosimo, preverite pri vašem Carinski pred nakupom.Uvozne dajatve, stroški, ki niso vključeni v postavko cena in stroški poštnine niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Prosimo, preverite pri vaši državi Carinski urad in konča obračuna, če je potrebno.

3. Večina postavk, bo poslana preko Kitajskem Registriranih Air Mail ali www.apok.si Standardna Dostava.Prav tako bo potrebno 25-60 delovnih dni za tranzit odvisno od vaše lokacije.Večino postavk, ki bo dostavljena v 4 tednih, medtem ko so nekateri lahko traja do 6 tednov.To je normalno, smo slabo upanje, da bi lahko razumeli dejstvo, da mednarodni tranzit je izven našega nadzora.Če želite, da bi dobili proizvode hitro, predlagamo, da izberete lahko, Express dostava po DHL.

4. Opomba: Preverite, ali je paket, preden se prijavite ali ga sprejmemo, zavrne paket, če izgleda, da poškodbe med prevozom.Če imate kakršnekoli težave glede ladijskega prometa, prosimo, stik z nami prosto na prvi.Hvala. 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in nas kontaktirate, da se naslov.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. Če ste zadovoljni z našim izdelkom, prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije za nas brez oklevanja, bomo cenjeno za to.2. Če obstaja nekaj težav z naših izdelkov, nas kontaktirajte najprej preko www.apok.si Trademanager, sporočilo ali e-pošto.Bomo odgovor, ki ga je kmalu in bi naše najboljše rešitve, prosim, verjemite nam, ki smo ne bo pustil imeti za izgubo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki