JOJO Fantom Krvi Jonathan Joestar Cosplay Škornji, Čevlji za Moške Cosplay Kostum Stranka Čevlje po Meri Narejeni Čevlji

JOJO Fantom Krvi Jonathan Joestar Cosplay Škornji, Čevlji za Moške Cosplay Kostum Stranka Čevlje po Meri Narejeni Čevlji

w90561

Novo

Na zalogi

€39.98
Količina

Oznake: joestar, 1 pearl, genshin vpliv paimon, demonia škornji moški, adler, cosplay johnny, verige jojo, cosplay jojo, bela demonia čevlji, jotaro.

CosplayDreamland glavni proizvodi so: noša, maskota kostum, gothic lolita obleko, devica obleko,vse vrste moda obleko in različnih znakov za glasbo in film .

Ti so po meri narejene, vseh velikosti in barv je na voljo.prav tako smo lahko, da novi slog kot ste navedli: slika, vzorca, modela, itd .ti cosplay kostume, ki so prav tako kot nalašč za vse festivale, kot so noč Čarovnic, pust, ali strank, ali druge posebne priložnosti .

Ekonomična cena, visoka kakovost,fine izdelave in dragocene kostumi , ki smo jih kot točno sliko in preveriti strickly vse elemente, preden smo ga pošljete na naših strank.ko oddate naročilo v "blagajni" korak, prosimo, upoštevajte, nam sporočilo, ki prikazuje, katera velikost vam ustreza za ,prosimo, da nam ponujajo meritve prsi, pas, kolk in višino .tako smo lahko pošljete točno dobrine, ki jih res želite kupiti, ali bi lahko izberete velikost, kot je velikost grafikona,velikosti na voljo: XXS X S S M L XL XXL za standardne velikosti, prosimo, preverite velikost grafikona, kot je opisano spodaj slike in kako naj ukrepa.

Glede na to, kostum je po meri izdelana, zato je proizvodnja časa traja 7 ~ 10 delovnih dni .

JOJO Fantom Krvi Jonathan Joestar Cosplay Škornji, Čevlji za Moške Kopalke Cosplay Kažejo Anime Stranka Čevlje po Meri Narejeni Čevlji

Dobrodošli na obisk!!!

Velikost po meri:obvestite me, spodnje informacije:

1. moški ali ženska?

2.boot višina

3.noge dolžina

4.noge širina

5.v widthest obod tele

1.Vaš element bo odposlano v roku 7-10 delovnih dni od preverjenih plačilo.

2.Čas dostave:

* UPS,DHL,FEDEX,in TNT express dostava običajno traja 5-7 delovnih dni, odvisno od države.

* EMS express dostava ponavadi traja 5-8 delovnih dni, odvisno od države.

* Kitajska post Air Mail, Kot običajno,ladje, Azija,Zahodna Euro,ZDA okoli 7-15 dni; ladje v Južni Ameriki,Srednji Vzhod,Vzhodno Euro,v Afriki približno 15-30 dni. 3.Bomo ladja za DEPOZITNI naslov samo.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v DEPOZITNI se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali.

4.Mi ne bo odgovoren za zamudo pri dobavi, vključno z, vendar ne omejeno na carinski poštnina preverjanje,stavke,višje sile ipd.

5.Naša cena ne vključuje davkov,DDV,ali drugih skritih stroškov.

Mi bi lahko nadzor nad tem, uvozne dajatve in nimajo odgovornosti za paket srečanje lokalnega carine.Pri naročanju od naših trgovina, lahko se šteje, uvoznik in so odgovorni za uvozne dajatve ali katere koli dodatne stroške.Lahko bi se obrnite na lokalni carinski urad za dodatne informacije, ker po meri politike se razlikujejo od države do države.Če paket je nato vrnil k nam, boste odgovorni za vračilo stroškov prevoza in nadomestilo za transakcijo, ki je skupna za nakup izdelka.Nato preostali denar bo povrnjen, da se boste po tem, ko smo dobili paket nazaj.

Vaše mnenje je za nas zelo pomembno, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Bomo dali pozitivne povratne informacije, da vas preveč.Najlepša hvala!

Če ni nobenih težav v vašem nakupu, nam pišite preden oddate svojo oceno.Bomo poskušali naši moči, da reši problem.Vaš satisfication je naša največja moč.Bomo poskušali naše najboljše, da storitev vas!

Uživajo nakupovanje in lep čas v naši trgovini! :-) Hvala za obisk in dobrodošli nazaj

Če želite izvedeti več podrobnosti, nas kontaktirajte prosto

Trgovina Manager ID:cn1520326567cxic

Zahvaljujemo se vam za obisk !!!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki