Baby Nego Dojenčka Novorojenčka Anti Roll Blazino U ltimate Vent Spanja Omejeno Nastavljalnik Preprečevanje Ravno Glavo Spalne Blazine

Baby Nego Dojenčka Novorojenčka Anti Roll Blazino U ltimate Vent Spanja Omejeno Nastavljalnik Preprečevanje Ravno Glavo Spalne Blazine

w90531

Novo

Na zalogi

€11.15
Količina

Oznake: baby komplet za nego, Vratu Vzglavnik, Blazine, moda za malčke, umetnost okrasne blazine, babi, vzglavnik, pokrov pilow, l oblikovan vzglavnik, ortopedski vzglavnik.

{infomodule}

Značilnosti:

TheVent Spanja Sistem združuje prednosti jaslice klin in prezračevanjem spanja nastavljalnik zagotoviti, da je vaš otrok udobno in trdno nočnem počitku.Jaslice klin je namenjen za pomoč pri prebavi in lažje dihanje in zraka vent odbijači pomoč voditi vaš malček hladen in topel.Mesh material je mehak na t joj in tudi omogoča, da se zrak skozi, da bi zmanjšali tveganje pregrevanja, kar prijeten prostor za vaš malček, da mirno spi.

Morate vedeti,

U ltimate Vent Spanja Sistem, ki se uporablja za priporočene nazaj položaj med spanjem, samo

Zibelke vaš otrok udobno, medtem ko spanje ali počitek

Jaslice klin funkcija otroka povzdigne glavo, da pomaga olajšati dihanje, izboljšajo prebavo in zmanjša povratni.

"Glavo Turn" zavihek spodbuja skrbnike, da se obrnejo dojenčka glavo, vsako noč, pomaga zmanjšati tveganje ravno glavo sindrom (Položajne Plagiocephaly).Zavihek funkcije, kot opomnik za otroka, je prejšnji vodja položaj.Stikalo za položaj zavihku vsak večer, da se zagotovi, da je dojenček glavo je izmenjaje vsak dan.

Air vent odbijači zagotoviti stalen pretok zraka, da bi zmanjšali tveganja pregrevanja med spanjem.

Popolnoma prilagodljiv za snug fit in uporabljate več, kot je vaš dojenček raste.

Ukrivljen odbijači ustrezajo otroka naravno obliko.

Združuje trdno podporo za udobje pena

Negujejo Vašega Otroka V Udobje In Podpora

Spalna tipke postavljena višje kot v drugih delih glave, lahko pomaga gladko otroka, ki diha in lahko pomaga pri prebavi, zmanjša pojavnost pljune me.

Spalne preproge so izdelani iz 100% bombaža žamet, pralni stroj, mehko in udobno za zagotovitev vašega otroka udobje, ukrivljene nasloni za roke lahko prepreči otroka iz zdrsa off vzmetnice.

Posebno konstrukcijsko lahko poskusite baby hitrejšim dihanjem in prebavo.V baby bo pa takrat, ko mati je ne boji, da otroka ne bo dosegla proč.

Starši lahko varstvo otroka v posteljo iz ekstrudiranje, ampak tudi z blazino obliko, ki lahko prepreči baby spanja potegne iz postelje.

V treh mesecih od rojstva otroka, ne morejo nadzorovati položaj glave in vratu, mišicah, spalna glavo enostavno korist ena stranka, pogosto vodi v težave z dihanjem, in lobanjo razvojne asimetrija; uporabite tanek, vendar obstajajo glavo položaj depresija blazino obliko za potrebe razvoj dojenčka.

· Več kot treh mesecih otroka, fiziološke vratne hrbtenice prikaže se sklonil naprej, pospeši rast trupa, ramenih povečal.To zahteva blazino lahko dobra pomoč prop njenega vratu, da zagotovijo pretok krvi in vratu imenujelordosis investicije.

To je udobno podporo, ko dojenček spi.

Jaslice klin funkcija otroka povzdigne glavo, da pomaga olajšati dihanje.

Patentirana ukrivljen odbijači ustrezajo otroka naravno obliko strani, ko spi.

Velikost: dolžina: 40 cm; širina: 31 cm; debelina: mat treh centimetrov pod glavo, telo pod debeline en centimeter mat ograje na obeh straneh največjim razmikom 15 CM, najkrajša 10 cm (nastavljiva)

Primerna za dojenčke med 0-4 mesecev.

Pozor:

Ne uporabljajte za malčke pod 6 kg (2.72 kg)

Ko se vaš otrok začne gibati med spanje, Spanje Nastavljalnik ne smejo več uporabljati.

Upoštevati z zdravnikom drugih razmišlja ustrezne spalne položaje za vašega dojenčka.

Prosimo, dovolite rahlo odstopanje za merjenje podatkov

Navodila za nego:

Ne belilo pranje v hladni vodi, sušiti in tako naprej, naravno suho

Paket je vključeno:

100% Čisto Nov

1x Blazino

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<