XOSS G+ GPS Kolo, Računalnik, Bluetooth ANT+ Kolesom Merilnika hitrosti, Vodotesna Kolesarski Števec s Kadenco Senzor Za Bryton IGPSPORT

XOSS G+ GPS Kolo, Računalnik, Bluetooth ANT+ Kolesom Merilnika hitrosti, Vodotesna Kolesarski Števec s Kadenco Senzor Za Bryton IGPSPORT

w89982

Novo

Na zalogi

€31.22 €15.61
Količina

Oznake: bryton rider, bryton, kolo okvir trak, gps hitrosti merilnik hitrosti, cadans senzor magene, igsport igs20, cubrebotas ciclismo, ant gnezdo, igpsport igs10, IGS10.

XOSS G+ GPS Kolo, Računalnik, Bluetooth ANT+ Kolesom Merilnika hitrosti, Vodotesna Kolesarski Števec s Kadenco Senzor Za Bryton IGPSPORT

O razliki med XOSS G in XOSS G+

Prosimo, upoštevajte,: XOSS G je osnovna različica GPS računalnik, ni ANT + prenosnega protokola, in ne podpira senzorji; ima Bluetooth in podpira nalaganje mobilne Aplikacije.

XOSS G + GPS računalnik z Bluetooth in ANT + podpora za dodajanje hitrosti / kadence senzor srčnega utripa, podporo naložite na mobilne APLIKACIJE;

Zakaj potrebujete GPS števec + hitrost, kadenca in srčni utrip monitor?

Hitrosti, kadence senzor lahko zagotovi mobilni telefon ali GPS računalnik z kadenca podatkov, ki ga ne more pridobiti, pomaga voznik dobiti dober energije izhodna moč razmerje, in prepreči izgubo energije, ki jih povzročajo prehitro ali prepočasno kadence.

Merjenje srčnega utripa omogoča vadbo, ne da bi morali uganiti, mastering pravo intenzivnost, da vam pomaga doseči vaše cilje učinkovito in preprečujejo prekomerno ali nezadostno uveljavljanje skozi srčni utrip odkrivanje,je enostaven za preverjanje napredka in dokazati, da vaša prizadevanja.

Te tri vrste informacij, ki so zbrane v GPS prevožene poti, ki jih lahko enostavno šteje in delijo prek APP take Strava.

Make up za GPS prevožene poti

Ker mobilnih telefonov in GPS računalnik, uporabite GPS za določanje položaja če želite določiti hitrost, njihovo točnost je vmešavala z vzorčenjem gostoto in algoritmi.V primeru šibke ali ni signala, hitrost senzorja bo učinkovito nadomestilo za točnost podatkov, ki je dober dodatek k GPS šifranta.

Prosimo, Upoštevajte, za XOSS G Plus

1. Dolgo Pritisnite desni gumb, da vklopite.

2. Pritisnite levi gumb, da vključite GPS

3. Dobili signala GPS po zagonu traja nekaj minut

4. Dolgo pritisnite levo in desno tipko ob istem času, dokler ikona je svetilka, ki označuje G+ je iskanje aktivni senzor v bližini.

5. Če je seznanitev uspešna, incon ostane statična, pritisnite desno tipko še enkrat, vstop v nastavitev vmesnika, nastavite obod pnevmatike in čas.

XOSS G + GPS računalnik z Bluetooth in ANT + podpora za dodajanje hitrosti / kadence senzor srčnega utripa, podporo naložite na mobilne APLIKACIJE;

Snemanje 15 vrst podatkov

Trenutni/AVG/MAX HITROST

Trenutni/AVG/MAX Srčni utrip

Trenutni/AVG/MAX KADENCA

Potekel Čas/ Višina/ URA

Ugotavljate različne Razdalje/NAKLON/Skupna Razdalja

Če ste kolesarski navdušenec ali nameravajo pridružiti šport, potem morate poznati pomen sledenje vaš workouts, da sami motivirani.To je, če XOSS G+ prihaja.

XOSS G+ nadgradnje na žično kolesarski računalnik z najnovejšimi preboj v tehnologiji GPS, ki sledi vsak trenutek točno in natančno.Je enostaven za namestitev in ponuja celovito uporabniško izkušnjo.

Z IPX7 tehnologije, XOSS G+ je impregniran, tako da boste lahko uživali v kolesarsko izkušnjo v vseh vremenskih razmerah.

Znotraj paket, boste našli XOSS G+ Kolesarski Računalnik skupaj z drugimi dodatki, vključno z izdelki iz gume trakovi, gumi tesnilom, kolo, računalnik, priklopite in USB kabel.

XOSS Speed & Kadenca 2 v 1 Senzor (Če je potrebno track Speed & Kadenca hkrati, jih morate kupiti 2 enoti)

Značilnosti

1.Povezuje preko Bluetooth 4.0 in ANT+ za vaš iPhone 7.0 in novejši, Android 4.3 in kolo računalniku(kot so Garmin,Byton itd.).

2.Lahka in enostavna namestitev - track kadence in hitrosti z zemljo indukcije, NI treba MAGNETI.

3.Nizko porabo energije, 400 ur delovnega časa, 1 x odstranljiva 2032 gumb baterijo.

Prosimo, preverite, ali je vaše aplikacije podpirajo obeh dveh senzorjev(kadence in hitrosti), preden vam bo naročil

Kadence Senzor Način

Ponovno namestite baterijo, dokler modra lučka utripa, da nakazuje kadence način.Vrtenje ročice in poiščite senzor s pomočjo ANT+ in Bluetooth naprave

Senzor Hitrosti Način

Znova namestite baterijo, dokler se Rdeča lučka utripa, da nakazuje hitrost način.Spin kolesa in poiščite senzor s pomočjo ANT+ ali Bluetooth naprave.

Zamenljive Baterije

Delovni čas dosežejo 400 ur,lahko se uporablja neprekinjeno eno leto, če voziš 1 uro na dan.Prosimo, odstranite baterijo izolacija film v kadence pred priključitvijo kadence senzor.Brez polnjenja!

Mehek, Lahek Design

Senzorji, ki tehta le 10 gramov.Kot nalašč za spin razred ali uporaba z več koles.

Nepremočljiva

IPX7 Nepremočljiva, uživajte vaše kolesarjenje vsak dan v vseh vremenskih razmerah.

Za Notranjo Trener

Zwift,Tacx,Bkool

Za Kolesarski Računalnik

Skladbo in ujeti pravi čas, kolesarjenje speed & kadenca podatkov na vašem Kolesarskem Računalniku.

Za Pametni Telefon Aplikacije

To lahko priključite pametni telefon kolesarjenje Aplikacije za bluetooth:Wahoo Fitness, Wahoo Pripomoček, Openrider in kolo trener aplikacije: Zwift,Tacx,Bkool.Prosimo, preverite, ali je vaše aplikacije podpirajo obeh dveh senzorjev(kadence in hitrosti), preden bi senzorjev.

XOSS Senzor Srčnega utripa

Bluetooth & ANT+

Napravo, ki podpira Bluetooth & ANT+ delovanja.To je lahko povezana z vašo aplikacijo ali kolo računalnik.To je tako primeren pri uporabi.

Bolj Natančno

Oblikovanje naš izdelek je veliko bolj točne in natančne od tradicionalnih optični senzor srčnega utripa.Načelo naših izdelkov je izkoriščena z mikro-napetost signala, ki jih ustvari redno telo srčni utrip, in ojača signal, da neposredno izračunati iz srčni utrip vrednost.

Z dolgo Življenjsko dobo in Nizko Porabo Energije

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<