KOVOL Bluetooth 5.0 Slušalke 8D HD Stereo Brezžična Sport Slušalke Vrat V Uho Čepkov Za Apple Huawei Nasprotnega Xiaomi

KOVOL Bluetooth 5.0 Slušalke 8D HD Stereo Brezžična Sport Slušalke Vrat V Uho Čepkov Za Apple Huawei Nasprotnega Xiaomi

w88562

Novo

Na zalogi

€17.02 €10.21
Količina

Oznake: oppo x, pokrov pozimi, 8 inch, mi xiomi, prikaz umidigi, ljubezen mei redmi 5, primeru sm t290, zaslon galaxy s20, samsung galax s10 plus, 8 kartica.

Opis:

ULTRA-MEHKE KOVOL: Odlična velikost ultra-mehke KOVOL v ušesu, slušalka, slušalke v skladu takoj za ušesa, za tek, potovanja in spanja, izogibanje, ki spadajo.

ZIDAVA-V HD MIKROFON: Univerzalni zidava-v hd mikrofonom za iphone, Huawei, Nasprotnega, MIUI, in večina pametnih telefonov, s posodobljeno materialov mikrofon tipko, da bi čist zvok za klice in snemati zvok ali pesmi.

Šumov V UHO ČEPKOV: Potovanja in spanja glasbe najboljši partner, mehko in udobno nositi, in v uho design prefekt vaš sluh iz škodljive ravni hrupa pri večjih dogodkih, izrežemo odvečno zvok iz vsakdanjega življenja in svoje najljubše dejavnosti in vam ponujajo popolno glasbo, najboljša izbira za Strani Spalnik.

MULTIFUNKCIJSKI GUMB: Priročno prostoročno klicanje, Sprejmi, Zavrni, končaj klice neposredno s slušalkami, lahko predvajaj/začasno ustavi, skladbe z večnamensko tipko.

ŠIROKO ZDRUŽLJIV: Združljiv z Apple iphone, ipad, ipod, Huawei, Nasprotnega, MIUI, MP3 in MP4 predvajalniki glasbe, prenosniki, tablični računalniki, PC in več.

Specifikacija:

Ime izdelka: Halterneck Bluetooth Slušalke

Znamka: KOVOL

Bluetooth različice: Bluetooth V5.0

Barva: Črna

Delovni čas: okoli 6h

Čas polnjenja: približno 1h

Efektivna razdalja: 10-15m

Nepremočljiva rating: IPX7

Količina: 1pc

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<