Autel TS408 TPMS znova učiti Orodje Tlaka v Pnevmatikah Zaslon Senzor Programing TPMS Orodje MX-Senzor za Aktiviranje Programa Ključni Fob Testiranje

Autel TS408 TPMS znova učiti Orodje Tlaka v Pnevmatikah Zaslon Senzor Programing TPMS Orodje MX-Senzor za Aktiviranje Programa Ključni Fob Testiranje

w88209

Novo

Na zalogi

€167.49 €132.32
Količina

Oznake: usposabljanje programiranje, nalepke taekwondo, autel maxicom mk808, mp808ts scaner, kabel autel maxisys, skener, bmw ključ program, pc monitor, diagnost orodje, tshirt programator.

Autel TPMS znova učiti Orodje TS408, Nadgrajena Različica TS401, TPMS Reset, Senzor za Aktiviranje, Program, Ključni Fob Testiranje, z Življenjsko dobo Posodobitev

Autel MaxiTPMS TS408 je nova generacija osnovni model TPMS orodje, ki je zasnovan tako, da vključi vse znane TPMS senzorji, preberite ID senzorja, tlaka, temperature in stanje baterije, program AUTEL MX-senzorji in zagotavljajo on-orodje znova učiti postopek.Z velikim barvnim zaslonom, hitro storitev, hitrost in up-to-datum posodobitev programske opreme, TS408 je resnično odlična spremljava za vaš TPMS servisna dela.

[ZA VKLOP]:

Kot čas,-učinkovito TPMS orodje, TS408 se je zavezala, da aktivirate vse znane OEM/Univerzalni TPMS senzorji za vas.Izberite pravo vozila znamka, model in letnik, postopek za Aktiviranje je samo v utripala v oči.Če želite preveriti združljivost, prosimo, pošljite OEM oznaka/senzor informacije [email protected] ali se posvetujte s Q/A. Bomo odgovor v času.

[ZA PROGRAMIRANJE] :

KOT stroškovno učinkovit TPMS orodje, TPMS programer TS408 je zmožen program AUTEL MX-Senzor s treh programskih možnosti: Izvod Za Aktiviranje, Izvod Po Ročnega Vnosa in se Samodejno Ustvari.Obvestilo:TS408 lahko program Autel-MX senzorji zelo hitro, vendar, da ne podpira izvod po OBD.

[ZA RELEARNNING & PONASTAVITEV] :

Kot uporabniku prijazen TPMS orodje, Autel MaxiTpms TS408 omogoča on-orodje znova učiti postopek za vsak TPMS opremljen AMERIŠKIH, Azijskih in Evropskih vozila, poleg tega, da vam pomaga, ponastavite sistem TPMS.Obvestilo:znova učiti funkcija TS408 deluje zelo dobro, zagotavlja samodejno znova učiti in stacionarne znova učiti, vendar ne OBD znova učiti.Če vaš stari senzorji so mrtvi, ali ni mogoče pregledati, je ta funkcija morda ne bo uspelo.

[ZA KLJUČNI FOB TESTIRANJE] :

Ali želite vedeti, ali je ključni fob deluje?Nato s pomočjo Autel TPMS orodje TS408 (TS401, TS501), ki bi lahko natančno test ključnih fob, da preverite, ali je v top stanju.

[ZA BOLJŠO UPORABNIŠKO IZKUŠNJO] :

Nato eno leto garancije in življenjska brezplačno posodobitev so na voljo za vas.Z angleščina/španščina/francoščina podatkov podporo in 24-urno tehnično podporo, mi smo tukaj za zagotavljanje zanesljive nakupovalno izkušnjo.Prosimo, glejte navodila za Montažo [pdf ] o Tehnični Specifikaciji, da vidite, kako posodobiti TS408 hitro.

Jeziki

Angleščina/Španščina/Francoščina

Posodobitev In Garancija

Življenjska doba Brezplačno Posodobitev 1 Letno Garancijo za vse Kakovosti Problem.

Vključite Tipala & Program Autel MX-Senzorji

MaxiTPMS TS408 je enostaven za uporabo, ročni TPMS znova učiti orodje, ki je posebej zasnovan tako, da vključite vse TPMS senzorji, in program Autel MX-senzorji(Samo za Autel blagovne znamke senzorji programiranje).

Vključite TPMS senzorji:

Z izbiro na desno vozil, je znamka, način in leto, Autel TS408 lahko vključite vse znano, OEM/Univerzalni TPMS senzorji za ogled TPMS podatki: ID senzorja, tlaka v pnevmatikah, pnevmatike temperatura, stanje baterije, senzor položaja in OE številka dela itd.

Vključite Tipala & Program Autel MX-Senzorji

TS408 lahko enostavno program Autel MX-senzor za zamenjavo OE senzorjev TPMS s 3 možnosti: √ stari senzor ni popolnoma slabo?S Kopijo za Aktiviranje iz obstoječih senzor za novi senzor. √ Stari senzor je izgubljen ali popolnoma slabo?Vnos ID, natisnjeni na prvotno senzor s Kopijo za Ročni Vnos. √ Stari senzor je popolnoma slabo in ne obstaja način, da bi dobili stare ID senzorja?Uporabite Samodejno Ustvari za ustvarjanje senzor Id-je po izbiro testnih vozil, je znamka, model in letnik. √ Obvestilo: TS408 lahko program Autel-MX senzorji zelo hitro, vendar, da ne podpira izvod po OBD.

3 različnih metod programiranja so dovolj preprosta, da bi zmanjšali čas uporabe:

Topel Nasvet: TPMS Programiranje je še posebej za Autel MX-Senzor.

1. Izvod za Aktiviranje

Kraj orodje v bližino senzorja, ki ga želite kopirati. 1)Pritisnite tipko "Y" za program originalna ID senzorja v MX-senzor, ko si original ID senzorja. 2)Kraj nova MX-Senzor senzor režo za program. 3)Autel TS408 samodejno začne načrtovanje. 4) Programiranje je končana, ko si senzor in pnevmatike podatkov.

2. Izvod za Ročni Vnos

Input ID senzorja. 1) Izberite "da" shrani in nadaljuj programiranje. 2)Programiranje je končana, ko si senzor in pnevmatike podatkov.

3. Samodejno Ustvarjanje 1-16 Senzorji

Mesto 1-do 16-MX-Senzor(s) blizu vrhu orodje. 1)Autel TS408 samodejno zazna senzor bližini orodje. 2)Programiranje je končana, ko si senzor Id-ji in PSNs.

2 Praktičnih Načinov, da znova učiti Novih Senzorjev TPMS

Z ustrezno TPMS znova učiti orodje – Autel MaxiTPMS TS408, relearning novi senzor Id za vozila ECU ne bo težko več.Skozi Samodejno znova učiti ali Nepremični znova učiti, edinstvene Id-je nameščen na vozilo bo pravilno prepoznal vozila EKUJIH, in v EKUJIH, se lahko prikaže pravilnih kolo mesto vsake pnevmatike ' s press.

Samodejno Znova Učiti:

Samodejno znova učiti se uporablja, ko se vaše vozilo lahko naučijo eno ali več TPMS senzor Id-je.Ti so potrebni za prilagoditev zračnega tlaka, obrnite ali zamenjajte senzorji, in vožnjo vašega vozila za čas, za izklop TPMS opozorilna lučka.

Stacionarni Znova Učiti:

Nepremično znova učiti, ki omogoča nove TPMS senzor Id-ji, ki se bodo prenesli do vozila ECU brez vožnjo vozila.Lahko sprožijo senzorji, ko je vozilo v naučijo način za naše TPMS Orodje TS408.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<