Jeseni in Pozimi Priložnostne moška jakna Moda Kontrast Velvet Svoboden Osebnost moška oblačila 2020

Jeseni in Pozimi Priložnostne moška jakna Moda Kontrast Velvet Svoboden Osebnost moška oblačila 2020

w88087

Novo

Na zalogi

€32.84 €19.70
Količina

Oznake: jopič velvet moški, korejski plašči za ženske prešite, zelena siva zimski plašč, velvet moški, moški plašč, jakna moški, velvet jakna moški, velvet jakna moški, velvet jakna, lila zimski plašč.

Opomba

1.Azijske velikost je manjša od Evropske velikosti,prosimo, izberite vašo velikost glede na našo velikost grafikona,in ne v normalni Evropski velikosti. 2.Velikost, merjeno z roko,prosimo, dovolite 2-3 cm napak.

Velikost Grafikona

Fotografija

Povratne informacije

Vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z nami, prosim, ne pozabite, da zapustijo nas pozitivne povratne informacije (5 zvezdic).Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo, vas prosimo, da nas priložnost, da se odpravite težave, preden pustite nas negativne povratne informacije.Vaše zadovoljstvo opravljanje naš cilj.

Vrnitev

Čeprav imamo veliko zaupanje v kakovost in cene naših izdelkov, ne moremo jamčiti, vsak kupec bi bili 100% zadovoljni z njimi.Ampak ni važno, kaj, obljubljamo, bomo poskušali naši moči, da reši vsak problem se je zgodila med transakcijo.za mene, Poštenost alway izkazujemo vrednost .Če želite vračilo, ker postavko " napake ali kakšne druge težave s kakovostjo, nas kontaktirajte v roku 3 dni po tem, ko ste ga dobili.pristojbine v zvezi z reback poštni treba prehitel sami.

O nas&Storitve

Smo strokovno trgovsko podjetje v Yiwu, ki je znan po blagovnem trgu na Kitajskem.Poskrbimo, Ugodne cene znanja na visoki kakovosti,ker smo ženske obleke proizvodne tovarne.Želijo si imeti prijeten nakup!Dobavljamo pada dostava/trgovina/design po meri.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<