XTOOL TS100 Pnevmatike Analiza Senzorji 433 MHz 315 MHz Senzorji delujejo s TP150 in TP200 Bolj trpežne in Boljše Kakovosti

XTOOL TS100 Pnevmatike Analiza Senzorji 433 MHz 315 MHz Senzorji delujejo s TP150 in TP200 Bolj trpežne in Boljše Kakovosti

w87633

Novo

Na zalogi

€41.02 €20.51
Količina

Oznake: angel blazino, xtool, ps90 xtool, železo spajkanje ts100, delphi diagnostični ds150e, test led, dim tester, 2 brest, tester zavor, rokavice dela.

XTOOL TP100 (315MHz + 433MHz)

Objemka-V OE Ravni Programabilni Senzor za Nadzor Tlaka v Pnevmatikah Sistem (TPMS) 100% Cloneable + Paše 98% Mainstream Vozil XTOOL TP100 Senzor 2 V 1 (315 + 433MHz), kot programabilni univerzalno tipalo, featuring v Objemka-v in Snap-in možnosti, ki so tako pametno in učinkovito zgrajena posebej za senzor zamenjava z maksimalno uporabo zajetja, enostavnost uporabe, OE ravni fit, zmogljivost in zanesljivost, bodo uporabniki ekonomizirati stroški diagnostično delo in dvig učinkovitosti popravila močno. 2 V 1 FUNKCIJA: Samo 1 Senzor za storitev skoraj vsak TPMS opremljena vozila nižjih stroških popravila in da imajo višje namestite učinkovitost brez znova učiti potrebno.MX-Senzor je 100% cloneable z izvirno ID senzorja in ga postaviti v enak položaj. 98% POKRITOSTI: Featuring najnovejše in najbolj celovito pokritost 98% OE senzorji na trgu, in do 90% Severno Ameriških, Evropskih in Azijskih vozilih, je skoraj ustreza, vse vrste koles na cesti.ENOSTAVEN ZA UPORABO: V TP100 senzor moči signala omogoča senzorji, da se zlahka programirana brezžično, tudi če so že bili, ki se pritrdi na kolo.Poleg tega je edinstven za javnost ventil design omogoča ročni senzor zamenjava veliko lažje.TRDNA & TRAJNO: Opremljena z avtomobilski razred baterija, zamenljive aluminija/gume vreteno ventila, da prenesejo hladne, vroče in odpornost proti koroziji, in visoko natančnost zračni ventil, da se prepreči uhajanje zraka, ta senzor zagotavlja vrhunsko stabilnost in učinkovitost delovanja.GARANCIJA: XTOOL zagotavlja, da je senzor je brezplačna v materialu in napak pri izdelavi obdobje 24 mesecev ali za kot 24.000 milj.Vsak senzor je označena z vrsto številko za sledenje senzor kakovosti iz tovarne za zagotovitev, da se le najvišja kakovost delov, ki so nameščeni.

■ Namestitve

1. Svoboden pnevmatike: Odstranite ventil skp in jedro in vbočeno pnevmatike. 2. Izpni pnevmatike: Objemka pnevmatike na pnevmatike changer, in nastavite ventil na 1 uri, glede na pnevmatike ločitev glavo.Vstavite pnevmatike orodje in dvigalo na pnevmatikah noge na montažno glavo za popust glavo. 3. Izpni senzor: Z izvijačem odstranite pritrdilni vijak in senzor iz Ventila, nato odvijte matico in odstranite ventil. 4. Mount tipala in ventila: Potisnite vreteno ventila skozi ventil luknjo platišča.Privijte vijak-matica s 4,0 Nm s pomočjo določanja položaja, ki pin.Montaža senzorja telesa proti robu in privijte vijak. 5. Montaža pnevmatike: Kraj pnevmatike na platišče, kar prepričajte, da je ventil obrazi ločevanje glavo pod kotom 180 stopinj.Montaža pnevmatike nad rim.

Obvestilo

1. TPMS senzor sklopi so zamenjava ali vzdrževanje delov za vozila, ki imajo tovarniško nameščen TPMS. 2. Poskrbite, da program senzor za XTOOL senzor programskih orodij za posamezno vozilo znamka, model in leto pred montažo. 3. Ne nameščajte, ki je programirana TPMS senzor poškodovan kolesa. 4. Da bi zagotovili optimalno delovanje, senzor lahko vgradi samo z originalno ventili in pribor, ki jih Autel. 5. Po zaključku namestitve, test vozila TPMS sistemi, ki uporabljajo postopki, ki so opisani v originalni proizvajalec' s vodič za uporabnika, da se potrdi pravilno namestitev. 6. Vsakič, ko pnevmatik je v popravilo ali dismounted, ali če je senzor odstraniti ali zamenjati, to je obvezno, če želite zamenjati gume grommet, podložke, matice in ventil jedro z naše dele, da se zagotovi ustrezno tesnjenje.To je obvezno, če želite zamenjati senzor, če je to zelo poškodovana.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<