Novo bluebird spremembo balet tutu ženske strokovno tutu kostum za dekleta, klasični balet tutu obleko YAGP BT9288C

Novo bluebird spremembo balet tutu ženske strokovno tutu kostum za dekleta, klasični balet tutu obleko YAGP BT9288C

w87011

Novo

Na zalogi

€245.79
Količina

Oznake: events krilo, trnuljčica tutu, balet tutu ženska, konkurenca tutu, nuna kostum otroci, ples lycra, balet strokovno tutu, balet, balet tutu, balet obleko.

USD 419 / kos /lot 1 USD 359 / kos /lot 1 USD 349 / kos /lot 1 USD 369 / kos /lot 1 USD 369 / kos /lot 1

XS,S,M,L,XL,2XL za odrasle,8,10,12,14,16 za otroka.Če ste naročilo v "custom made" prosimo, upoštevajte, da je vaša ① ② ③ ④ ⑤ ⑥ v cm,prosimo, da upoštevate naslednje velikost grafikona.Stretch tkanina poliester, zlate vezenine dekoracijo, nevidna vrv, nastavljiv kavljem. 12 plast til.Vse velikosti dvakrat zapored trnka.

Naše Storitve, Če vseh velikosti, ki ne ustreza,vas prosimo, izberite" po meri ",in pustite nam sporočilo o meritve: prsi,pas,kolk,višina,obod in nazaj dolžina v cm.Barva telesa in til lahko spremenite, vendar okraski vodijo enako,se lahko nanašajo na followingcolor grafikon ( le del barvo, ki je prikazana na zaslonu .) Stranke lahko oblikujete svoj najljubši stilov iz naše Okraski Grafikon .

Vljudno opomnik proizvodni cikel traja približno 7-15days.Če želite, da bi dobili tutu prej ali nujne,predlagamo, da izberete DHL način dostave,to traja približno 3-7 dni.V tutu valjani in zaviti v paket med prevozom,ko ste prejeli tutus,prosimo, da to ravno na tleh,potem til bo gladko po 2-3hour.Prosimo, contct nas v 24 ur, če želite za preklic naročila ali zamenjavo.

Opomba: 1cm=2.54 cm.Ti oblačilo meritve, ki so primerni za telo meritve +3 cm, ro -3 cm.Če želite, da tutu v velikosti po meri,prosimo, izberite "po meri" in pustite sporočilo o merjenja: prsi,pas,kolk,višina,obod in nazaj dolžina v cm.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<