Oblačila Organizacija Sistema 4/10/12/15PCS Hitro Oblačila Krat Odbor Majica Omaro Organizator Domači Omari Organizator

Oblačila Organizacija Sistema 4/10/12/15PCS Hitro Oblačila Krat Odbor Majica Omaro Organizator Domači Omari Organizator

w8693

Novo

Na zalogi

€20.28 €12.37
Količina

Oznake: za dom, kitajski obleko srajco, bluzo ženske, pismo tiskanja nastavite pajama, wardrob, plašč stojalo stojalo, očesa organizator tuš, imetnik pcb, ženske omaro organizacija, plastični organizator pegboard.

Značilnosti

1.Strani reže lahko pomaga privežite in popravljanje oblačil, ki je varno, da preprečujejo pada off enostavno. 2.Velike zračne luknje lahko omogoči boljše prezračevanje uspešnosti, plesni dokaz in dihanje. 3.Prihajajo z ročaji za enostavno prijemala, lahko takoj držite in dostop do odbor. 4.Sprejme prijazno PP materiala v zgraditi trdne, varne in zdrave za dolgo uporabo. 5.A mora za gospodinjsko uporabo, lahko uporabljate, da vaša oblačila organizirano in urejeno, brez težav shranite svojo garderobo prostora.

Specifikacije

Material: PP Barva: Siva(Kot Je Prikazano Sliko) Količina: 4PCS/10PCS/12PCS/15PCS(Neobvezno) Velikost: 32*26*5 cm/12.6x10.2x1.9 v Opomba: Prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega merjenja in poskrbite, da vas ne moti, da pred nakupom.Barva dejanski element, ki lahko nekoliko razlikujejo od slike, ki zaradi različnih zaslonih in nastavitve zaslona.Hvala za vaše razumevanje!

Paket Je Vključeno:

4/10/12/15 KOS* Hitro Oblačila Krat Odbor

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<