Mandala za Brizbazaar Postelji, Odejo Črno Beli Cvet Bedspread Skrivnostno Vesolje Sherpa Vrgel Odejo Gemstone Letnik Posteljnina

Mandala za Brizbazaar Postelji, Odejo Črno Beli Cvet Bedspread Skrivnostno Vesolje Sherpa Vrgel Odejo Gemstone Letnik Posteljnina

w85521

Novo

Na zalogi

€23.16 €15.05
Količina

Oznake: odejo prostor, postelja bedspread, črna kariran, kariran bela, odejo za motorno kolo, prt božič, odejo cvetlični, odejo, vrgel, odejo sherpa, gvigu blazine.

Ime izdelka: Odejo Pakiranje Seznam: 1*Odejo Tkanine: Mehka c rystal žamet spredaj, Toplo sherpa runo nazaj Velikost: 29.5"x39.4" ( 75cmx100cm), 51"x59" (130cmx150cm) , 59"x78.7" (150cmx200cm), 90"x90" (228cmx228cm) Easy Care: Strojno pomivanje hladne, bobnasti suh na nizko toploto, Izogibajte se neposredni toplote, ne uporabljajte belila Sezone: Pomlad, Poletje, Jesen, Zima BeddingOutlet Opomnik: 1) da se ohrani barvo, svež, je bolje, da dodamo sol v vodo za svojo prvo pranje. 2) Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. 3) Prosimo, dovolite 1-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

Dragi dropshippers, prosimo, skrbno preberite ta:

Vi ste lahko za prodajo teh izdelkov na vaša trgovina, z naslednjimi pogoji: 1. Obdržati umetnost' izvirno ime, ko poimenovanje vaš izdelek. 2. Vključujejo ime izvajalca. 3. Dodaj umetnika logotip foto galerije.Primer za ime proizvoda: Kaos, ki jih Brizbazaar Odejo Z upoštevanjem teh pravil, da so zaščiteni v skladu z našimi avtorskimi pravicami, izrazov in vaše trgovine se bo varno iz naše INTELEKTUALNE lastnine (pravice Intelektualne lastnine) ukrepi pred nepooblaščeno prodajo.Verjamemo v umetniki in stojijo za njimi, tako da so dobili avtorski honorar za svoje trdo delo!Odkrijte naš Umetnikov izključno zbirko!Tukaj si lahko ogledate, kako so naši umetniki pour vse svoje srce v oblikovanje posebne stvari , da se boste počutili kot del njihovega sveta.Zato vsak nov kos obrti so že tednov, če ne mesecev, delo za njim ... da vas obvestimo, da boste kupili nekaj, izdelane s skrbnostjo in ljubeznijo.In poslušaj... ... da isto podrobne truda je tisto, kar omogoča, da se povežete s to umetniško delo tako zlahka.Tako boste nenehno našli iz tega sveta, potopite v zgodbi za vsak kos.Torej, ne želite, da storijo nekaj, smiselno preveč?No, ugani, kaj?Si res lahko pomaga... ... ker vsakič, ko kupujejo stvari iz naše "Umetnike Izključno Zbirko", boste podpira ambicioznimi umetniki tako, da jim pomagajo, da so dali dragocen, lepa in revolucionarno umetniško delo v naš svet. ...in (kar je še bolj pomembno), da bo boj za svoje sanje, da uspešno umetnik.Ta odeja je kot nalašč za vse, kar boste potrebovali.Medtem ko si sedel na kavču in gledal premaknete, ali v vaši postelji v hladno noč, ta odeja je prepričan, da bo velik občevanje spremljevalec.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<