100 kozarcev Mehki Slog PE Igle Steklenica 100 ml Plastične Kapalko Steklenice Otrok Dokaz, Kape LDPE Prazno Steklenico

100 kozarcev Mehki Slog PE Igle Steklenica 100 ml Plastične Kapalko Steklenice Otrok Dokaz, Kape LDPE Prazno Steklenico

w85136

Novo

Na zalogi

€37.81
Količina

Oznake: steklenico pero, e tekočine, 10 ml steklenica plastike, tekoče bottl, tekoče tehtnica, 10 ml steklenica kapalko, steklenico ldpe, 60 ml, e sok, tekočina vape, 5ml steklenico kapalko.

Specifikacije

Ime Izdelka : Barvita Steklenice

Lahko se uporablja za odpravo in trgovina večina tekočin.

Super za topil, lahka olja, barve, bistvo,e-cig tekočine, kapljice za oči, slana, itd.

Lahko enostavno sterilizirati

Nasveti:iglo nasvete ali kratkih nasvetov

Kape barve: bela, črna, modra, zelena,vijolična,roza,oranžna ali rumena

Prosimo, navedite barve si želite v vašem naročilu, ali bomo poslali mešane barve kape privzeto.HVALA!

MOQ:100 kozarcev

Hvala!

Slike

Vrne

V malo verjetnem primeru, da niste zadovoljni z nakupom, smo zadovoljni, da ponujajo vse naše stranke nadomestila (razen izvirne poštnina plačana) ali izmenjav za izdelke vrnejo v roku 10 dni od prejema.

Prosimo, upoštevajte, da vse proizvode, mora biti vrnjeno nerabljeno, v originalni embalaži.Predlagamo vam, da uporabite sledljiv način prevoza, saj ne moremo biti odgovorna za izgubljene predmete.

Vrne in nadomestila so ponavadi obdelujejo v roku 24 do 48 ur od prejema blaga.

POMEMBNO: Če ste vrnitvi predmeta , prosimo, marke paket kot "VRNJENO BLAGO' or Darilo .in razglasi približno 15-20 usd vrednost za parcelo.

Plačilo

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na DHgate.com kot so PayPal, kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih DHgate, in ne bo izdal, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

Dostava

Naročila se obdelujejo v okviru časa obdelave po plačilu preverjanje.

Smo zelo paziti pri pakiranju vsak element za zagotovitev varne pošiljke za vas.Preverimo vsako stvar, preden smo paket.Zato, pls preverite paket, preden se prijavite za to,če je pokvarjen ali poškodovan,vam bo snemanje s prevoznikom .Ob istem času ,lahko posnamete fotografijo, in poslali vam bomo rešiti problem za vas na prvič.

Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna .Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Carinski

To je kupca odgovornosti za kakršno koli po meri dajatve, pristojbine, ki se lahko zaračunajo ob dostavi.Kako uvozne dajatve se zaračunajo, je odvisno od vsake države po meri politike.

Če so elementi, ki so jih zadržali Carinski po pošiljki je bil levi prodajalca državi, kupec je odgovoren za carinjenje, zaprte postavke.

Uživajte svoje nakupovalne in dobrodošli nazaj!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<