MOC 75828-1 Opeke Igrače Ecto - 1 & 2 Movie Avto Nabor gradnikov DIY Igrače Opeke Božična Darila Za Otroka Združljiv 16032 Igrače

MOC 75828-1 Opeke Igrače Ecto - 1 & 2 Movie Avto Nabor gradnikov DIY Igrače Opeke Božična Darila Za Otroka Združljiv 16032 Igrače

w85073

Novo

Na zalogi

€29.35 €23.18
Količina

Oznake: moc, blok zgraditi, lego moc, Darilo Za Rojstni Dan, avto lego tehnika, baby montessori, blok tehnika, funko pop, miniatur hiša, otrok igrača.

75828-1 Ecto-1 & 2

Ime Izdelka :75828-1 Ecto-1 & 2

Model izdelka:75828-1

Izdelek material:ABS plastika

Izdelek opeke številke: 556 KOS

Velikost: 7x20x10 cm

Opozorilo

Slike so samo za referenco, in vse temeljijo na dejanskih standardov.Naši izdelki ne pridejo z nalepke,minifigures in odtisi so bili nadomesti z rednim delom.

Če je paket, ki ga je prejela, je manjkajoče dele, prosim, da me kontaktirate, vam n ni treba skrbeti, bom ponovno izdajo je za vas.

Naši izdelki ne pridejo z papir navodila, prosim, pustite vaše e-poštno sporočilo po nalogu za plačilo, vam bomo poslali PDF navodila ali proizvodnjo video na vaš e-poštni Hvala.

Povratne informacije

1,Prosim, pustite nas 5-zvezdicami, pozitivne povratne informacije, če vam je všeč naše izdelke,je zelo pomembno.

2,Prosimo, obrnite na nas, če vam ni všeč,ne hitite, da pustite netural ali negativne

povratne informacije preden contace nas,Samo zaupajte nam,mi lahko rešili to bolje za vas.OPOMBA !Izdelek paket ne vsebuje nalepke in je v elektronski obliki tiskanih.Ne vključuje motor, generator .V primeru MOC se odločite, ne prihaja z motorjem, boste morali kupiti motor sami, prosimo, bodite seznanjeni z njim.Tiskani deli so nadomesti z redno deli in ne vsebujejo dodatne opreme drugih proizvajalcev.Priročnik in ometi so samo za referenco in se ob upoštevanju dejanskih deli paketa.Ta izdelek je MOC proizvoda in ne pridejo papirja ročno.Po predložitvi vaše naročilo, vas prosimo, navedite e-poštni naslov in vam bomo poslali elektronsko brošuro v vaš e-poštni naslov.Vsi deli so kakovost preveriti pred dostavo, tako da, če boste našli nekaj manjkajočih ali poškodovanih delov, ne skrbite.Prosimo, pišite nam in bomo jih poslali, da boste takoj brezplačno.

Opozorilo:

Potrebujete DIY, ki ga sami zgraditi igrača.Super za otroke, igranje in študiju. 1. Če varstvu čas gre mimo, prosimo, da nam povejte, če želite razširiti zaščito časa za vas. 2. Če boste našli nekatere dele zamudili ali zdrobljen,prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativno ali nevtralno mnenje.Bomo poskusili najboljši za reševanje problemov.Hvala! 3. Če ni sledenje informacije, prosimo, kontaktirajte nas, če želite preverite informacije. 4. Če obstaja kakršen koli problem, o naših izdelkov in logistika, itd.Prosim, povejte nam.Bomo ponujajo najboljšo storitev za vas. 5· nudimo padec ladijskega prometa storitev.Dobrodošli na debelo.Postani fan trgovini, boste lahko uživali več popustov, jaz bodo cenili vaše dobre povratne informacije ,Hvala!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki