Preprost Bohemian Poročno Obleko 2021 Dolg Rokav Proti-Vrat Dolžina Tal Šifon A-Line Poročne Halje Z Očarljivo Za Ženske

Preprost Bohemian Poročno Obleko 2021 Dolg Rokav Proti-Vrat Dolžina Tal Šifon A-Line Poročne Halje Z Očarljivo Za Ženske

w85032

Novo

Na zalogi

€127.42 €95.56
Količina

Oznake: batwing tunika, tin obleke, obleko sre, eb satenasto obleko, afriške dashiki obleko maxi, kratka poročne obleke 2021, modra obleka cvjetnim tiskanja, obleka zara, obleko formalno, poroka jutranje boho.

Obvestilo: Vse velikosti posnamete ročno.Meritve bodo od 1 do 3 cm razliko drugačen način.

Rok dobave: 3~20 dni

Po meri Narejene Velikost Prosimo, Izberite koli Velikosti in Pustite Sporočilo Vaše Naslednje Meritve :

Priporočamo, da imate svoje meritve, ki jih sprejme strokovni s svojim pod nositi na pred nakupom katerega koli obleki .

Primer:enota Velikosti :( centimetrov ali palca)

1.Celotno Bankrot = ___ palcih(cm)

2.Pas = ___ palcih(cm)

3.Boki = ___ palcih (cm)

4.ramenski pas = ___ palcih (cm)

5.shoulde, da se tla z čevlji na ___ palcih (cm)

Morda boste morali, da te measurments, da me če je vaša obleka z naramnicami ali z rokavi ali potrebujete suknjič, da se ujemajo z vašo obleko.

6.Z ramo ob rami = ___ palcih (cm)

7.armseye = ___ palcih (cm)

8.roko dolžina = ___ palcih (cm)

9.biecp = ___ palcih (cm)

pošljite measurments, da me takoj, ko se konča plačilo .

Odlično prilegajoče obleko se začne z odlično meritve.Pred naročilom meri obleko iz www.apok.si smo močno spodbudo za iskanje strokovne lokalni meri, ki vam lahko pomaga meriti natančno.Tukaj vam bomo pokazali, katere meritve so potrebne in kako pravilno izkoristiti.Opozorilo: merjenje sami doma je težavnejša kot si mislite!Za najboljše rezultate vedno imeli vaš meritev z proffesional lokalni meri.

Dostava

a.Smo le ladja v vaši potrditvi naslova.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen pred nakupom, P. O. Škatle in vojaške naslove (apo, FPO) ne more ponuditi.

b.Če ste prišli iz Brazilije ali Rusije , prosim, pustite vaše polno ime. (v skladu s spremenjenim poštnih politike Rusije in Brazilije, ime prejemnika mora biti popolno ime.)

c.O Davčnih, Carinskih so izven našega nadzora, ne moremo jamčiti, o tem in ne bo medved Davek, pristojbino.Lahko pustite vemo pravico izjaviti, cena za vaš paket.

Vrnitev & Vračilo

a.Če smo poslali napačen stil ali napačne barve, smo lahko povrnili denar ali reship.Blago, ki je poškodovana ali manjka komponent je ne vrača.

b.Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo vaših nakup Royce je, Poročne, nas kontaktirajte na prvi čas, vsaj v 7 dneh od datuma oddati.Mi lahko sprejme tudi vrnete.Kurirske storitve tovornega bi morala biti plača kupec.

c.Če blago poškodovan v tranzitu, prosimo, da vso dokumentacijo in embalažo in nas kontaktirajte v roku 7 dni od prejema vrne navodila.

Opomba

a.Sliko zaradi fotografija pogoj morda je kromatične aberacije, če niste prepričani o barvah, prosimo, obrnite na nas, preden boste oddati naročila.

b.Če bi obleko oznako zdrobljen ni mogoče vrniti ali zamenjati

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki