Sehuoran 2017 umetnosti ročno izdelani uhani velik padec oorbellen krog kristali, uhani za ženske novo Cinkove Zlitine Tkanje brincos

Sehuoran 2017 umetnosti ročno izdelani uhani velik padec oorbellen krog kristali, uhani za ženske novo Cinkove Zlitine Tkanje brincos

w84456

Novo

Na zalogi

€3.53 €3.00
Količina

Oznake: upor 50 w 470, upor 2k kovin, upor 393 39 k, upor avdio 27, upor 2512 ohm, upor 3000 ppm, upor 2512 001, radio noč vojaške, upor 33ohm 4w.

Sehuoran 2017 umetnosti ročno izdelani uhani velik padec oorbellen krog kristali, uhani za ženske novo Cinkove Zlitine Tkanje brincos

1) sprejemamo Alipay,Zahodne Unije,TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive z varno plačilo proces DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če ne more prevzem takoj po akcijski blizu,prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila.

Opomba:Če ste se odločili za nakup te postavke,prosimo, plačilo takoj, kot si lahko,da bomo lahko z ladje, da boste hitreje.

100% Realno Sliko

Smo fotografija slike izdelkov sebe,katerih namen je, da vam služi najboljše realne slike,ampak to so samo za vas refrence,morda malo razlike z resnično postavka hvala za vas razumevanje!

Na Embalaži Izdelka

Bomo izberete različne package glede na proizvode,da poskrbite, da izdelki so popolnoma zaščitena dostava in potrudili se bomo, da bi preprečili poškodbe v transportu.

EMS:Reach večini držav, ki so v 6 do 8 dni

DHL:Reach večini držav, ki so v 2 do 5 dni

FEDEX:Reach večini držav, ki so v 2 do 6 dni

HK POST:Reach večini držav, v roku 7 do 25 dni

Kitajska Post:Reach večini držav, v 15 do 30 dni

1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete, če od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v vas posesti več kot 7 dni,se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s Dostava številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev,in vaš pad#.

3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO WINNlNG ZNESEK PONUDBE,po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti,PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4), Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1.12 mesecev izdeluje omejena garancija za proizvode z napako,

2.Če želite poslati nazaj neustreznih izdelkov,se najprej obrnite na nas in nam pošljite slike ali vedio, bomo razpravljali o metoda za reševanje tega problema z vami.

3.Prosim, pošljite proizvode z napako v garancijskem roku.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni .

Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5stars če ste zadovoljni z našo opremo in Storitve.

Dobrodošli v naši spletni Trgovini!Smo zanesljivi Kitajska Trgovina spletna trgovina z visoko kakovostnih izdelkov, boste kupujejo izdelke po najboljši ceni tukaj

Smo specializirani za različne opreme.še posebej womens pribor.

Jedilni nenehno bogatijo naše predmetov in se trudijo za izboljšanje naših izdelkov in storitev za vas.Potrebujemo vašo podporo na bolje.Dobrodošli in najti svoje presenečenje!

1) Kupec, ki je zgodaj potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2), Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj,ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala za razumevanje!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki