10Pcs /Veliko zadnji Zadnji Fotoaparat Objektiv Stekla Za-Huawei P20 Lite Pro + Samolepilna Nalepka

10Pcs /Veliko zadnji Zadnji Fotoaparat Objektiv Stekla Za-Huawei P20 Lite Pro + Samolepilna Nalepka

w83887

Novo

Na zalogi

€4.92 €4.43
Količina

Oznake: p20 oca lepilo, rc helikopter fotografija, stekla huawei p40pro, p20 pro podpiranje, nazaj stekla huawei p20 pro, primer mi max3, nazaj stekla huawei p20, baterija x5hw, p20 pro zadaj, oklep primeru za huawei mate 10 lite.

Opis Izdelka:

10Pcs /Veliko zadnji Zadnji Fotoaparat Objektiv Stekla Za Huawei P20 Lite Pro + Samolepilna Nalepka

Opis: popolnoma nova, vrhunska vsebuje zadnjo kamero, stekla, pokrov objektiva Rreplace zdrobljen ali obrabljen nazaj objektiv kamere Strokovno pakirani, da se zagotovi varna tranzit nudimo pravi registrirano številko za sledenje za vsak paket Vseh delov, ki so bile testirane pred odpremo

Vsebina Paketa:

10 x zadnjo kamero, stekla, pokrov objektiva za Huawei P20/P20 lite/P20 PRO

O Plačilu:

1. Sprejmemo SAMO DEPOZITNI. (Z Visa, MasterCard, Western Union, QIWI in nakazilom prek banke).

2. To ponavadi traja 24 ur za izplačilo, ki prispejo na račun prodajalca.Banka lahko zavrne plačilo v 24 urah, tako za poslovne varnosti, smo začeli, da poskrbi, da po tem, ko plačilo prispe v celoti.

3. Nekatere države carinski zahtevo tarifi, preden pošlje paket do kupca.Kupec bi se moral zavedati svoje lastne carinske politike kot tarifa se plača kupec.

Toplo Nasveti:

To da bodo dobavljeni iz Kitajske Post Registerred Air Mail.

To bo trajalo približno 20-45 delovnih dneh, včasih pa bo hitrejše, vendar lahko včasih traja dlje.Dobavni rok je odločil za državo in vrhunec sezone.Ne moremo nadzorovati.Če potrebujete hitro ladijskega prometa, prosimo, izberite relativni način dostave, kot je HK Post, EMS, DHL, itd.

Lahko pa nas kontaktirate za več informaiton.

O Povratnih Informacij:

* Naš uspeh odvisen od naših zadovoljstvo strank.Torej.vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Zato vljudno prosim, pustite nas 5 star in pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni s to postavko, ko ga prejmete.Hvala za vašo najprijaznejša sodelovanje!

* Prosimo, vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Prosimo, obrnite neposredno na nas in nam problem, ki ga srečal.Mi bomo poskušali naše najboljše, da ste zadovoljni rešitev.

Pogoji &Pogoji:

* Nudimo 30 dni garancije.Če je predmet, ki je v okvari.Prosimo, da nas o tem obvestite v roku 3 dni od uspeha dostave.

* Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje.Da bi lahko uporabili za vračilo ali menjavo blaga.Postavka ne sme biti na vse.

* Kupec je odgovoren za vse ladijskega stroškov.

Plačilo Opis:

1. SAMO Depozitni Sprejeta Tukaj.

2. Postavka bo poslana samo po plačilo potrjen.

3. Prosimo, prepričajte se, da pustite ime, priimek, naslov, pošta in telefonska številka za dostavo informacij.

Ladijski Promet Opis:

1. Postavka bomo poslali brezplačno za vas.

2. Ta paket bo odpremljeno iz Chian Post Air Mail, in to traja 20-45 delovnih dneh, včasih bodo hitreje, ampak nekaj krat, bo počasnejši, kot za maksimalno čas in različnih držav.Prosimo, menijo, da je pred nakupom.

3. Prosimo, da nam za express ladjar stroškov, če želite, hitrejša dostava.

4. Grah fell prosimo, da nas kontaktirate, če ne boste prejeli, vaš izdelek po 60 delovnih dneh.

5. Prosim, NE pusti negativne povratne informacije, mimogrede, za to razlog.Mi ta podjetja zelo resno.Prosimo, da komunicirajo z nami prvič.

Vrnitev Opis

Vračilo sprejeti so pod naslednjim pogojem:

1.Ste naredili plačila potrdijo za postavko in po 60 delovnih dni še vedno ne-sprejemanje.

2. Če je poškodovanih med dostavo, se najprej vljudno zagotoviti fotografije kot dokaz, da nas ( da zahteva odškodnino od dostave družbe).

3. Če smo poslali napačen element, prosimo, izkoristite tudi sliko, da se izkažejo.Morda boste morali, da ga pošljete nazaj k nam, če je neccessary, preko post office, kot jih zaračunavajo zelo razumno ceno.Ne uporabljajte DHL ali EMS, je tudi veliko breme za nas.Seveda, vrne pristojbino, je na naši strani.

4. Če kupite napačen element, ali vam ni všeč, lahko aslo vrnete nas.Vrne pristojbino je na vaši strani, in se prepričajte, da je izdelek, ki prispe varno.Kontaktirajte me za vrnjene naslov.

Hvala vam za vaše razumevanje in najprijaznejša sodelovanje!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<