Postelja-avto baby Policija postelja stroja za boy

Postelja-avto baby Policija postelja stroja za boy

w83781

Novo

Na zalogi

€82.32
Količina

Oznake: dojenje tkanino, anti slip mat avtomobila mazda, hranjenje predpasnik dojenje, značko honde, samsung halo, fant rokavi ženske, avto ključ primeru toyota rav4, preproga kia soul, avto armaturne plošče lepila, chrysoprase kit.

Na postelji-pralni policija je tako zanimivo, da igrajo detektiv in tako primeren, da zaspite s prihodom noč.Kraj spanje ima optimalne velikosti za udobno spanje.Kompaktne mere in majhna teža strukture omogočajo preprosto premikanje, če je to potrebno.

Pri oblikovanju policijskih avtomobilov uspešno fit varnost straneh, ki bo zaščito pred padcem.In da bi za otroka, da ne boli, telo je izdelano v gladkih linij, vse glave so prekriti s PVC rob.Trajen in stabilen izdelek je namenjen za aktivne otroke igre, varno obremenitev ni več kot 200 kg.

Kot materiali za izdelavo postelja-pralni, so bili uporabljeni naravni les in iverne Razred E1, ki nima toksičnosti.Barvanje stranic se izvaja s pomočjo neškodljiv UV barve, ki so značilna povečana odpornost.

Na dno avtomobila lahko namestite LED osvetlitve od zadaj, v mraku, ki ga bodo ustvarili učinek dvignjenimi v zrak.Poleg tega smo ponudbo za nakup dodatnih plastična kolesa, posteljnina garniture, vzmetnice pokrov in ortopedske vzmetnice, ki zagotavlja pravilen položaj hrbtenice.

Prednosti:

1. udobje.Višina od tal do najvišje mesto v skladu z gost zahteve je 50 cm.To omogoča tudi majhnega otroka, da udobno vzpon in spust iz nje, brez tveganja, ki spadajo.Posebna oblika postelja vam omogoča, da enostavno sedi ali leži zraven odraslo osebo, če otrok ne more spati.

2. varnost.Nima ostrih vogalov.Bortics omogočajo, da ne pade.Materiali, ki se uporabljajo v proizvodnji postelji, so okolju prijazna in varna za otroka.Safe UV črnila se uporablja.

3. univerzalnost.Postelja je namenjen za otroke od 1,5 do mladih mladostnikov (10-12 let).Super za tako fantje in dekleta.

4. okolja.Vsi materiali, ki se uporabljajo v proizvodnji, so popolnoma okolju prijazna in izpolnjujejo zahteve za proizvodnjo pohištva otrok, kar potrjuje potrebne dokumente.

5. zanesljivost.Ortopedskih baza je sestavljena iz 12 močno ukrivljen lesenih lat in posebej gori.Vse to vam omogoča, da prenese obremenitev najmanj 200 kg.

Lastnosti: Mere: (l/W/H) 170x75x50 cm Dimenzije postelje: 160x70 cm, ki je Osnova za vzmetnice: latophexes (lamelets) Največja obremenitev teža-200 kg Vzmetnice.Embalaža, valovita lepenka

Vzmetnice za ta model je kupiti ločeno.

Izbirno:

Okvir material: E1 emisijski razred iverne, ki je v skladu s standardi kakovosti na področju ekologije in zdravje.Otroška posteljica imeti ostrih kotov: vsi robovi so prekriti s PVC 1mm rob in varne za otroke

Prekrivni material: uporabljamo neposredno tiskanje fotografij na iverne z varno UV črnila.Na edinstven 3D slika, da vsak jaslice je sestavljen ročno.

Prisotnost predal: Ne

Prisotnost polje za perilo: št.

Dvižni mehanizem: ne

Garancija: 12 mesecev.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<