Teče Kamele 2pcs/veliko za SHANLING M0 HIFI Prenosni MP3 Predvajalnik Polno Zajetje Tpu Screen Protector Film

Teče Kamele 2pcs/veliko za SHANLING M0 HIFI Prenosni MP3 Predvajalnik Polno Zajetje Tpu Screen Protector Film

w83423

Novo

Na zalogi

€6.86 €4.74
Količina

Oznake: high fidelity predvajalnik glasbe, m0, srčkan šapa, kawaii paleta, primeru fiio m11, kabel fiio, kamele moški čevelj, hifiman he400se, predvajalnik glasbe, kamele fotografija.

Teče Kamele za SHANLING M0 HIFI Prenosni MP3 Predvajalnik Polno Zajetje Tpu Screen Protector Film

Morda se zanimanje ali potrebo za nakup izdelkov spodaj.

Funkcije Izdelka

Tpu Polno Zajetje Screen Protector Film Za SHANLING M0 HIFI MP3 Predvajalnik kot Nalašč primerna za SHANLING M0 Anti-Shock,Anti-Pull,Nepremočljiva Polno Zajetje za celotno Velikost Zaslona,Prah-Odpornost,samozdravljenje Fuction

Package vključeni

2x za SHANLING M 0 Tpu Zaščitnik Zaslon z Retailed Paket

Opomba: Zelo pomembno

Ruski Prijatelj, Bodite Pozorni, Prosim!!!

Prosimo, ponujajo sprejemnik je polno ime v vrstnem redu.zaradi nove politike ruske navade, drugače vas verjetno ne boste prejeli paket končno.

Bomo ročaj vaše naročilo v roku 3 dni, številko za sledenje traja 2-3 dni, da se posodobi.Če ne veste, kako preveriti, prosimo, obrnite na nas.Na splošno velja, da bo 25-60 dni na ladjo,vendar je večina držav lahko prejeli v 30-45 dneh,kdaj je malo hitreje ali kasneje.prosimo za razumevanje, ne bomo odgovorni za zamude, ki so jo povzročile naravne nesreče,stavke ali počitnice.Lahko glejte spodnji tabeli so za podrobnosti.

BST Elektronsko podjetje je strokovno in zanesljiv dobavitelj za trgovce na drobno in končnih potrošnikov.S sedežem v Shenzhen, zagotavljamo direct odpremo iz tovarne t trgovina na drobno po vsem svetu s konkurenčno ceno in 100% zadovoljstvo storitev.Skrbimo za vaše potrebe, mala ali velika.

Zelo smo veseli, da je tako veliko strank nam pozitivne povratne informacije, upam, da boste zadovoljni z našim izdelkom storitev

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<