WingsLove 3 v Pack Žensk Udobje Mehko Bombaža, Plus Velikost Perilo Visoko-Cut Kratek Hlačne

WingsLove 3 v Pack Žensk Udobje Mehko Bombaža, Plus Velikost Perilo Visoko-Cut Kratek Hlačne

w8336

Novo

Na zalogi

€15.61 €13.11
Količina

Oznake: mens visoko pasu hlačke, seksi spodnje perilo za ženske erotične hlače, ženske spodnje hlačke xxl, ženske spodnje perilo, spodnje hlače pack, mehko perilo, cumslut, pravilo hlačke pack, visoko izreži spodnje perilo za ženske, paket hlačne, panti ženske.

100% comfortsoft bombaž Visoko-cut perilo so kombinacija enostavno in udobno, slim fit design prikazuje izklop vašega beatuiful krivulj in vam ponuja seamfree občutke.

Wingslove Bombaž Visoko-cut Ker je vaš hlačke so najbolj intimne stvari na svoje telo, vemo, kako pomembno dober občutek tkanine.Naše Wingslove comfortsoft bombažne tkanine zagotoviti softest v vsak šiv.Te tkanine ne le ponujajo softest dotik na koži, ampak tudi breatable občutke.Wingslove Visoko-cut hlačne je Visoka Rast Design pade prav na ravni pasu in ponuja polno sprednji in nazaj kritje.Slim fit razkazuje svoje naravne krivine in ponudimo seamfree občutke.Naša bombaž mešanica krči manj, ohranja barvo več in ostane mehka pranje po pranju, da to hlačne končni kombinacijo mehkobo in trajnost.Je nežen na dotik in udobno na vaš zadaj!

Več Zaslon

Pranje metode in intimno opomniki:

☆ Pranje v prahu naj ne bo neposredno na perilu, ☆ Ročno pranje v najkrajšem možnem času ☆ Temno in svetlo obleko, je treba oprati ločeno ☆ Krpe in zadrge je treba oprati z roko ☆ Natisnjene vzorce in vezene besedilo je treba oprati v kruh pranje vreča za zmanjšanje dezintegratorjev. ☆ Ne vpijejo za dolgo časa, ne uporabljajte vroče vode, ne uporabljajte belila, ne uporabljajte za lase. ☆ To je normalno za temno krpo za sprostitev nekaj mikro-dye enostavno med prvo pranje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<