DC 12V 1CH Brezžični RF Zamudo Daljinski upravljalnik Garažna Vrata za Dostop Stikalo Oddajnik S Sprejemnikom 433Mhz

DC 12V 1CH Brezžični RF Zamudo Daljinski upravljalnik Garažna Vrata za Dostop Stikalo Oddajnik S Sprejemnikom 433Mhz

w81341

Novo

Na zalogi

€4.09 €3.48
Količina

Oznake: 868 mhz oddajnik, m3 uspešnosti, garažna vrata daljinski krmilnik, Garažna vrata, daljinsko upravljanje, test daljavo, gumb brezžičnega omrežja, remot nadzor stikalo, 433 MHz, 12v podaljša daljinski upravljalnik stikalo, 2sc3356.

DC 12V 1CH Brezžični RF Zamudo Daljinski upravljalnik Garažna Vrata za Dostop Stikalo Oddajnik S Sprejemnikom 433Mhz

Opis:

To DC 12V eno skladbo daljinski upravljalnik ima visoko zanesljivost in široko uporabo, ki se večinoma uporablja za nadzor dostopa, LED nadzor, krmiljenje motorja, varnostnem in drugih področjih.

Specifikacija:

Vhodna Napetost: DC 10V-14V

Pripravljenosti Tok:

RF Frekvenca: 433Mhz

RF Delovni Način: Superheterodyne Sprejem

Sprejemna Občutljivost: -108dbm

Daljinski upravljalnik, ki Prejemajo Razdalja: Več kot 100 m v prazen prostor

Dekodiranje Način: en čip za dekodiranje

Preostalih Daljinski upravljalnik: shranite do 19 različnih oznak

Delovni Način: jog, self-lock, inter-lock

Ožičenje Način: stalna ožičenja post

Izhodni Način: običajno odprte, pogosti, običajno zaprta

Podprte Način Daljinskega upravljanja: učenje kodo (1527), fiksna oznaka (2260)

PCB Velikost: 35*30*18 mm

Shell Velikost: 40*38*25 mm

Kako Delovanje :

Jasno Kodo:

Pritisnite in držite učenje gumb za 8 sekund.Ko indikator izklopljen in se vrne v vedno-o, podatkov, ki je uspešno izpraznjen.

Opomba: daljinski upravljalnik lahko shranite do 19 različne kode in kode, morate počistiti, preden učenje katere koli funkcije.

Učenje Funkcija:

1. Jog: Pritisnite tipko za učenje gumb enkrat.Po rdeče svetlobe je vedno, takoj pritisnite gumb za daljinsko upravljanje, ki ga želite.Rdeča lučka utripa neprekinjeno in nato ugasne.Učenje je uspešno.

2. Self-lock: Neprekinjeno pritisnite tipko za učenje gumb dvakrat.Takoj pritisnite gumb za daljinsko upravljanje želite po rdeče svetlobe je vedno.Rdeča lučka utripa neprekinjeno in nato ugasne.Učenje je uspešno.

3. Inter-lock: Neprekinjeno pritisnite tipko za učenje gumb 3-krat.Po rdeče svetlobe je vedno, takoj pritisnite najprej tipko za vklop.Po rdeča lučka utripa 2-krat, jo bo vedno-na, nato pritisnite drugo tipko, da izklopite.Rdeča lučka utripa neprekinjeno in nato ugasne.Učenje je uspešno.

4. Zakasnitev od 5 sekund: Neprekinjeno pritisnite tekmo-kodo gumb 4 večkrat, LED-indikator pa utripa 4-krat.Pritisnite gumb za daljinsko upravljanje, ki mora biti kodirani po tem, ko indikator LED sveti.Indikator LED na krmilni plošči nenehno utripa 3-krat in tekmo koda je uspešen.

5. Zakasnitev 10 sekund: Neprekinjeno pritisnite tekmo-kodo gumb 5-krat, LED-indikator pa utripa 5-krat.Pritisnite gumb za daljinsko upravljanje, ki mora biti kodirani po tem, ko indikator LED sveti.Indikator LED na krmilni plošči nenehno utripa 3-krat in tekmo koda je uspešen.

6. Zamude 15 sekund: Neprekinjeno pritisnite tekmo-kodo gumb za 6-krat, LED-indikator pa utripa 6-krat.Pritisnite gumb za daljinsko upravljanje, ki mora biti kodirani po tem, ko indikator LED sveti.Indikator LED na krmilni plošči nenehno utripa 3-krat in tekmo koda je uspešen.

7. Zamude 20 sekund: Neprekinjeno pritisnite tekmo-kodo gumb 7 krat, LED-indikator pa utripa 7-krat.Pritisnite gumb za daljinsko upravljanje, ki mora biti kodirani po tem, ko indikator LED sveti.Indikator LED na krmilni plošči nenehno utripa 3-krat in tekmo koda je uspešen.

Delovni Način:

1. Jog: Pritisnite gumb za daljinsko upravljanje enkrat, rele je priključen; spustite gumb in rele je končala.

2. Self-zaklepanje: Pritisnite gumb za daljinsko upravljanje, rele priključen, pritisnite gumb za daljinsko upravljanje dvakrat, rele je končala.

3. Inter-zaklepanje: Pritisnite gumb za daljinsko upravljanje A, rele priključen, pritisnite gumb za daljinsko upravljanje B, rele je končala.

Ožičenje:

1. "+" : Priključite na pozitivni pol 12V napajanje;

2. "-" : Priključite na negativni pol 12V napajanje;

3. ŠT.: output; običajno odprta vrata rele;

4. COM: izhod; skupni vmesnik rele;

5. NC: izhod; običajno zaprite vrata rele;

OPOMBE :

1. Bodite prepričani, da počistite kode ko prvič uporabite.

2. Prosimo, da se prepreči motnje vir in podobne ščit kritje, medtem ko namestitev.

3. Nepravilna uporaba bo zmanjšujejo zmogljivost in življenjsko dobo izdelka, čeprav bi potencialno nevarnost v primeru hude.

4. Primerna za nadziranje majhne moči gospodinjski aparati[Uporabo visoko moč za nadzor navijači].

Paket Vključuje:

1 x Oddajnik

1 x Sprejemnik

Pakiranje seznam

1 x Oddajnik

1 x Sprejemnik

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<