310x200x200mm Digitalni Sef Za Ogenj Dokaz Idealen Varnosti Skrivnost Polje Elektronski Geslo Varno Za Nakit Zlato Caja Fuerte

310x200x200mm Digitalni Sef Za Ogenj Dokaz Idealen Varnosti Skrivnost Polje Elektronski Geslo Varno Za Nakit Zlato Caja Fuerte

w81148

Novo

Na zalogi

€41.92
Količina

Oznake: varnost polje knjigo, mini varno denarnico, polje varno, varnost polje ogenj dokaz, 2 centov kovanec, mala varno primeru, eu skrivnost, sef, drog polje varno, velik sef, za denar varno.

Paket vključuje:

1× Sef

2× Tipke

2x Izklop v Sili

2x Vijaki za Montažo

Značilnosti:

1. Trajne in enostavno žarometi elektronski jekla safy polje z več kot 550 kubičnih centimetrov varno notranjost prostora.

2. Hranite vaše dragocenosti skrbno zaprli, z varnostni sef.Sposobnost, da se lepo prilagaja široko paleto izdelkov, vključno s pravnimi dokumenti, potni listi, nakit, denar,itd.

3. Reprogrammable Digitalni Dostop: vstop brez ključa z po meri-ustvari 8-mestno kodo, tako ne boste našli sami fumbling za ključ, ko nujne za dostop je potrebna; Varnost varno kombinacijo lock sistem nadzora s značilnosti varovanja, ki bo zavrne vnos varnostne kode po napačno kodo PIN, se vnese za trikrat.

4. 2 Sili Preglasiti Tipke: Dve sili, ki preglasijo tipke so vključeni, ki omogoča, da se odprete in varen dostop do vaših dragocenosti, tudi če ste pozabili svoje geslo ali če je tipkovnica zmanjka baterij

Specifikacije:

1.Model:654a

2.Velikost:310X200X200mm

3.Barva:Črna

4.Moč:Uporabite 4x AA 1,5 V Baterija(ni vključena)

5.Delovni tok:320mA

Kako uporabljati:

Odpri sef:

1.Prvič,vnesite geslo, ki je bil nastavljen(originalno geslo je 1.5.9),potem vnesite "B",zelena lučka sveti,prosimo, obrnite glavni ključ rightwards v 5s,potegnite navzven odpreti sef.

2.Vsakič, boste vnesite enkrat,rumena lučka utripa, ko in z "di" zvok,pomeni geslo čip je potrjena.Če rumena lučka utripa nenehno in z "didi" zvok, kar pomeni, da geslo, ki ste ju vnesli napačno,če ste vnesli napačno geslo trikrat,geslo čip ne prevzema nobene vhod v 20-ih letih.In če vnesite še trikrat napačno geslo,geslo čip ne prevzema nobene vhod v 5 min.

Zaprite sef:

Obrnite glavni ključ leftwards lahko zaprete okno.

Uporabniško geslo za nastavitev in spreminjanje:

1.Pod odprto stanje,pritisnite rdeči gumb za notranji strani vrat,rumena lučka sveti,prosimo, vnesite uporabniško geslo v 30-ih(3 do 8 številk),nato pa vnesite"B",in vnesite geslo, boste ponovno nastavi,"Pritisnite B"."A"tipka funkcija je enaka kot "B" gumb.

2.Če rumena lučka utripa, stalno in neprekinjeno"didi" zvok,to pomeni, da geslo, ki ste ga nastavili je narobe.Če morate spremeniti geslo,prosimo, ponovite operacijo korakom znova.

OPOMBA:Če se napetost baterija skoraj prazna,vas prosimo, odpri sef in namestite novo baterijo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<