12V / 24V 178DB Super Glasno Dvojno Trobenta Elektronsko Nadzorovano Avto Zrak Rog Podaljša Zvočni Učinek za Avto, Tovornjak motorno kolo, Čoln

12V / 24V 178DB Super Glasno Dvojno Trobenta Elektronsko Nadzorovano Avto Zrak Rog Podaljša Zvočni Učinek za Avto, Tovornjak motorno kolo, Čoln

w80376

Novo

Na zalogi

€60.27 €47.61
Količina

Oznake: zrak motorno kolo rog, rog, avdio avto, zrak rog, Avtomobilska Elektronika Dodatki, dvojni horn 12v, pokrov čolna, avto klaxon, strokovno trobenta, auto rog.

Opis

Napetost: 12V / 24V

Delovni Tlak: 0.3 - 0.9 Mpa, 0.42 - 0.68 Mpa

Razpon Temperature Prilagoditev: - 40 + 80 ℃

Življenjska doba: Več kot 100.000 krat

Tok: 5A

Raven zvoka: 178 DB

Kaliber: 90 MM

Materiali: Kovine

Zrak Rog Barva: Srebrna

Značilnosti:

- Original avto je plin vir, ki se lahko uporabljajo.

- Z izstopu zraka ventil.

- Z zračno črpalko.

- Neposredno priključen na napajanje se lahko uporablja.

- Ta izdelek se lahko uporablja za vse vrste vozil in ladij z zrakom vir opreme.

- Rog zraka vir treba uvesti neposredno iz valja za boljšo kakovost zvoka, valj, morajo biti nenehno prepustna za vodo, da vplivajo na življenjsko dobo magnetni ventil.

- Sonorous kakovosti, daljinski prenos.

- Visoko občutljivost in dolgo življenjsko dobo

Opombe:

- Magnetni ventil za zrak cevi skupno treba skrbno priviti, včasih blokira filter neto v uporabi, in vedno mora čistiti tako, da ne vplivajo na kakovost zvoka.

Skupne Težave Streljanje Avto Rog:

- Avto rog je naprava, ki se pogosto uporabljajo pri vožnji.Če rog ne bo neprijetno voziti.Ko rog pritisnete tipko na volanu ali drugi položaj, trenutnega iz baterije, se bo pretok skozi zanko na elektromagnetne tuljave v rog rele.Ko elektromagnetne tuljave črpa rele je premikajočih se obrnite stikalo za zapiranje trenutnega pritekale v rog.V električni tok povzroča elektromagnet znotraj rog za delo, ki povzročajo vibrirajočo membrano, da vibrira in proizvaja zvoka.

- V mnogih težav, s zvočnik, problem je ponavadi napaka govorec sam.Zlasti, obstajajo nekatere pomanjkljivosti v vgradni položaj rog namenjen za nekaj avtomobilov.Ko dežuje, to je enostavno, da bi rog zmoči z dežjem, kar povzroča škodo na rog.Lahko se nanašajo na naslednje korake, ko pride do napake.Včasih ne zvoni afriškega stikalo, če rog včasih obroč, včasih ne zvoni, je rog stikalo notranji kontakt ni dobro, nekaj je tudi rog sam problem.

- V škrabav zvok je predvsem zaradi slabega stika vtič, še posebej, vsako vizitko, okoli krmiljenje disk, ki je lahko obrabljena zaradi pogoste uporabe.

- Najprej preverite varovalko, da vidim, če je varovalke, nato odklopite rog plug in uporabite multimeter za merjenje ali obstaja električne energije, ko je rog je stikalo pritisnjeno.Če ni elektrike, preverite rog pas in rele.Če obstaja električne energije, to je problem rog sama.V tem času, lahko poskusite tudi, da prilagodite matico na rog, da vidim, če lahko zvok.Če še vedno ne sliši, morate zamenjati rog.Paket vključuje

1 x Dual Trobenta

1 x Oprema

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<