G-100 Bluetooth 5.0 Brezžične Slušalke Kostne Prevodnosti Slušalke Šport Na Prostem Slušalke Z Mikrofonom Za Prostoročno Uporabo Slušalke Vroče

G-100 Bluetooth 5.0 Brezžične Slušalke Kostne Prevodnosti Slušalke Šport Na Prostem Slušalke Z Mikrofonom Za Prostoročno Uporabo Slušalke Vroče

w80079

Novo

Na zalogi

€9.05 €6.07
Količina

Oznake: bullet klub, origem bluetooth slušalke, amplifi bluetooth, mens bluetooth slušalke, doogee x5, leagoo telefon, bluetooth headphon, zaupanje slušalke bluetooth, urad za slušalke bluetooth, amp bluetooth.

Značilnosti:

1.Zvok se prenaša preko vibracije slušalke in prenaša do notranjega ušesa z ličnicami.Popolnoma zaščititi vaše ušesni kanal iz nelagodje, ki je posledica zožitve čepi.Odprte slušalke design vam lahko pomaga, vedno bodite pozorni na okolico in se izognili nevarnosti.

2.Pomnilnika vam omogoča, da prenesete glasbo, slušalke in igrajo lokalni pesmi na slušalkah.Ko vadba, tek ali dela, lahko uživate v najljubši glasbi, ne prevažajo telefona.

3.Ergonomska oblika zagotavlja vadbo udobje.IPX5 nepremočljiva se lahko upre rahel dež in znoj, ki jih povzročajo šport.Koži prijazen silikon + titanove zlitine ustvariti uravnoteženo telo, zaradi česar slušalke lahka in trpežna.

Opis:

Naš odprt brezžične slušalke zagotavljajo zvočniki z ukrivljeno strukture za povečanje stiki z ušesi.

Specifikacije:

Čas predvajanja glasbe: 2,5 ure

Povezava oddaljenost: 10 m

Čas pripravljenosti: do 10 dni

BT verzija: 5.0

Barva: siva

Tip: open-uho

Teža: 30 g

Zvočnik: kostno prevodnost

Baterija: 130mAh Litij-Polimer Baterija

Čas delovanja: 4 ure

Paket Je Vključeno:

1 x kostne prevodnosti slušalke

1x USB kabel za polnjenje.

1 x ročni

1 slušalka,

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki