Royal Modra Vrh Kakovosti Afriške Handcut Zaporedje Organza Nigerija Sequins Švicarski Voile Vezenje Kabel Til Francoski Čipke Šivanje Tkanine

Royal Modra Vrh Kakovosti Afriške Handcut Zaporedje Organza Nigerija Sequins Švicarski Voile Vezenje Kabel Til Francoski Čipke Šivanje Tkanine

w79323

Novo

Na zalogi

€105.95
Količina

Oznake: diy čipke, zavese organza, barkcloth, tkanine za zavese, švicarski čipke tkanin, afriške tkanine tiskanja, tekstilne tkanine krilo, star mornarsko modra čipke, bela afriška čipke, afriške tkanine, čipke.

Podrobnosti Izdelka

Podrobnosti O Plačilu

Način plačila na www.apok.si podpira

Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo in telefonsko številko, ki je pravilno.Mi bomo samo sledili vaš naslov, naveden v www.apok.si plačila za prevoz

Dostavo

1. Mi lahko glede na zahteve kupcev,vse elemente, ki so dostava po DHL,fedex,UPS, lahko dobijo blago samo v 3-7 delovnih dneh,upamo, da bodo vse stranke lahko dobijo blago na prvič.

Opozorilo: Ampak včasih zato, Ker Je Zaseden Sezone,Bo dobava Zamudo,Ki Je Običajno,Pls Ne Skrbite.

2. Kupec ima odgovornost, da privoščiti, davčno in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države, če je potrebno.

Povratne informacije

V zadovoljstvo strank je naša hounor,in to je za nas zelo pomembno.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve,vas prosimo, da nas pet zvezdic in aktivno povratne informacije,se bomo narediti bolje.

Pogosta VPRAŠANJA

Q1: Kako dolgo bo ladja blaga po plačam ?

Sinyafashion: smo običajno ladja, da si pred Pekingu Čas 5 o'clockPM vsakdanje in vam številko za sledenje drugi dan jutri!

Q2: zakaj je prodajalec izbere logistike bi drugačna od moje izbire?

Sinyafashion: običajno bomo izbrati najboljši express, ker vsak kupec, ki je naslov, ki je niso enaki, nekateri naslov je oddaljena območja, kupci izberejo logistika, ne pridejo,ampak prosim, ne skrbi, bomo spremenili logistike za vas in vam bo poslal sporočilo,prosimo, upoštevajte, "www.apok.si" Sporočila. (DHL kot prvi dostava dostavo, oddaljenih območjih privzeto, Fedex,EMS, itd.)

V3: Kako dolgo lahko dobim blaga po tem, ko prodajalec dobavi?

Sinyafashion: To ponavadi traja približno 3-7 dni za vaše naročilo prispejo,ampak saj to je nakupovanje sezone, ladjarske družbe, ki so zelo zasedeni in nekaterih naročil lahko traja nekoliko dlje, da pridejo.

V4: zakaj je prodajalec rekel, da je blago dobavljeno,vendar vidim, da informacije, ki je še vedno čaka dostava"?

Sinyafashion: smo običajno ladja, da vam dostavi blaga, vendar potrebujejo drugi dan, da izpolnite številko za sledenje za vas,sistem prikaže "dostava"

V5: zakaj nekateri izdelki so uporaba"metrov", kot Prodajne enote, vendar so nekateri uporabite"metrov", kot Prodajne enote?

Sinyafashion: glede na proizvodni proces, se moramo, da razlika med prodajo, prosimo za razumevanje!prosimo, preverite jasno, preden postavite vaše naročilo.

V6: "zakaj sem dobil izdelek, dolžine manj kot opis?

Sinyafashion: naši izdelki so morali dye ali tiskanje,da bi zagotovili svoje zdravje, to je narejeno na visoko temperaturo proces, visoke temperature naredi tkanine, krčenje, tako da je blago, ki je krajši od dejanskega,vendar ne skrbite, prizadevali si bomo za izboljšanje proizvodnega procesa, napake nadzor v 0.3 metrov ali tako (normalnih okoliščinah so 5 metrov).

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki