Jazavičar Risanka Vrže na Kavč Srčkan Otroci Design Pes jazavičar Odeje Božični Okraski za Dom po Meri Odejo

Jazavičar Risanka Vrže na Kavč Srčkan Otroci Design Pes jazavičar Odeje Božični Okraski za Dom po Meri Odejo

w79238

Novo

Na zalogi

€19.72 €15.58
Količina

Oznake: postelja za psa, jazavičar posteljnina in odeje, pes vrgel igrača, pes ljubimec vrč, dvojno odejo jazavičar, odeja design, Jazavičar, modre krajine, jazavičar pes, po meri sliko odejo.

Opis izdelka: 1) Dimenzije: 100x125cm, 125x150cm, 125x200cm, 150x200cm 2) Vse odeje so beli barvi s črno satenasto prevleko 3) Kolaž Polno Barvno Tiskanje 4) Pralni stroj in se hitro suši 5) Visoke kakovosti odejo, Super mehka, Stroj, Anti mucke Priporočamo: 1) Dajejo toplino prijatelji in družinski člani, ki z osebno noto v obliki flis odeje. 2) Z napredno tehnologijo in naložbe dana v nove stroje, smo ponosni, da vam predstavi z wellsized odeje, ki lahko v polni meri.

3) Ali se uporablja kot krog toplejše ali snuggling v na hladno zimska noč, ti rafinirano velikosti so udobno primerni za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem

Opomba: 1)Od blaga, ki v naši trgovini so prilagojene proizvode, da ne morete več preklicati po 24 urah naročanje!!!Hvala vam za vaše razumevanje in podporo. 2) lahko prilagodite odejo glede na vaše fotografije. 3)Dobrodošli na obisk moje trgovina:

Bomo ladja vaše naročila v 1-3business dni ( po vaše naročilo je količina ) po plačilu .

Zagotoviti vse vrste prevozov metoda za različne države.Če želite določiti način dostave , prosimo, bodite ladijskega stroškov .Spodaj je ocena hitrost dostave za vašo referenco, hvala !

Če vaše naročilo vrednost presega US $200 , vam bomo ponudili brezplačno DHL ,Fedex, ali Aramex koli hitra dostava storitev .

Prosimo, upoštevajte,: naredil napake, ni zagotovljeno , kot so poškodbe po uporabi vode demage in tako naprej .Če ne boste zadovoljni z vašo postavke , si lahko izmenjujete element , ampak kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine.Če želite izmenjavo poškodovano ali nepravilno dostava elemente , lahko naredite to :

1. korak)E-mail, da nas v 7working dni ali klepet z nami za Trgovino Manager

2. korak)Pošiljanje fotografij, da nas o težavah, predmetov ali kaj drugega podrobnosti

3. korak)se Vrnete elemente, ki nam s številko za sledenje , potem bomo dostave v desno tipko predmet, da boste takoj .Če zamenjava ni na voljo , nato pa celotno vračilo bodo izdani z originalno način plačila .

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki