Les Matryoshka Lutke Ruske Gnezdenje Lutke Modro Barvo Pobarvane Gnezdenje Igrače Dom Dekoracijo Ornament Obesek Darila Set

Les Matryoshka Lutke Ruske Gnezdenje Lutke Modro Barvo Pobarvane Gnezdenje Igrače Dom Dekoracijo Ornament Obesek Darila Set

w78791

Novo

Na zalogi

€13.22 €9.39
Količina

Oznake: resnično lutka v realnem, monster visoke lutke lutka, matryoshka roza, pliš, necklac, cinnamorol, din lutka, prerojeni, 13 bjd lutka, obitsu11.

Les Ruske Gnezdenje Matryoshka Lutke Nastavi Barvo Pobarvane Igrače, Okraski Za Okras, Darila

Opis:

Ruski gnezdenje lutke so posebne ruske lesene igrače, na splošno za številne podobne vzorce iz votlih lesa lutke en niz, do več kot 10, navadno valjaste oblike, ravno dno lahko stoji.Najbolj pogost vzorec je bila deklica, oblečena v ruski nacionalni kostum imenuje matroshka, ki je postala skupno ime za punčko.

Izvor Matryoshka:

To je dejal, da je ruski narod ima dve Bratranci živela drug poleg drugega.Sorodniki so odraščali skupaj v otroštvu.Kasneje, bratranec daleč proč od njegovega mesta.Ker je zamudil njegov mlajši ženski bratranca v svojem rojstnem kraju, je nadaljeval, da bi les lutke vsako leto večje, kot je tisti, ki je naredil vsako leto.Nekaj let kasneje, je videl, mlajši ženski sestrični in ji dal lesene lutke, da izrazijo svoje misli.

Drugi je dejal: Matryona in Matriosha so imena zelo pogosta ženska v starem ruskem podeželju.Znanstveniki poudarjajo, da imena vsebujejo latinski koren "mater," kar pomeni mati.To je enostavno povezati imena z mamo velike kmečke družine,močno, pristojni in nekoliko debelih podobo ruske ženska, ki je rodila veliko otrok.Veliko malo lutke skriti v trebuhu velike debelih lutka,tako matryoshka je ime za izrezljano, svetlo obarvano lesene lutke.

Prvotno idejo o ruski lutke bila lesena lutka izdelana prosimo, da otroke.Otroci radi pravljice, tako znani podatki in živali, ki so narejeni v lutke.Čez čas, matryoshka oblike edinstven slog,različnih velikosti lutke so bili ustanovljeni skupaj, zanimivo.

Značilnosti:

Lesene ruske lutke,retro slogu.

To je izvrstno darilo za vsakogar.

Specifikacije:

Material: Les

Okras: Ornament

Tehnologije: Slikarstvo

Slog: Evropski stil

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

Pakete:

1Set X Matryoshka Lutke

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<