Avto Sončne Magnetni Predenje Plavajoče Svetu Okras Za Notranje Zadeve Darilo Zlati

Avto Sončne Magnetni Predenje Plavajoče Svetu Okras Za Notranje Zadeve Darilo Zlati

w78617

Novo

Na zalogi

€5.66 €3.80
Količina

Oznake: magnetni plavajoče jogijske, bureau pohištvo, Svetu, dekor zlati, velika magnetnega lebdenja, globus tabela svetu, offic tabela, mala globusa mini, levit, magnetni levitating globusi.

Opis:

Material: Ta solarni sistem kristalno kroglo je izdelan iz visoko kakovostnih kristalno material, popolnoma transparentno, brez mehurčkov.

Značilnosti: Sončno energijo, ni potrebe, da se napolni.Ta 3D solarni sistem kristalno kroglo sončne magnetni opustitve ornament je zelo lepa in zelo kul.Krogla, ki je zelo podrobno in vam lahko točno vedeli, kateri planet.Lahko držite celoten prostor in vesolju je v vaših rokah.

Postopek: uporabljamo napredno 3D notranji carving in plamen izkoriščanje tehnologije rezati solarni sistem v kristalno kroglo, ki je zelo realistično.

Aromaterapija: Dodaj aromaterapija tablet, in razpršeno vonj takoj, ko se koluti prenehajo vrteti.Lajšanje stresa in blaži utrujenost.

Odlično Darilo in Dekoracijo: Ne le dobro izobraževalne žogo, ampak tudi kul znanosti ali prostor darilo za družino, prijatelje, otroke, dečke/prijateljice, ljubitelji astronomije, fizike, učitelji in sošolci.Zelo primerna za vaš avto, dom in pisarno dekoracijo.

Specifikacija:

Material: Aluminij Zlitine + Kristalno Kroglo

Velikost: 60x60mm/2.36x2.36 palčni

Paket Vključuje:

1 Kos Plavajoče Svetu

Opomba:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

2. Prosimo, dovolite 1-3 mm razlike zaradi ročnega merjenja.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki