Ustvarjalne Lobanje Orel ZDA Zastavo 3D Odbor Hlače Dostopi Poletje Quick Dry Plaži Swiming Hlače Moški Priložnostne Kratke Hlače, oblačila za Plažo

Ustvarjalne Lobanje Orel ZDA Zastavo 3D Odbor Hlače Dostopi Poletje Quick Dry Plaži Swiming Hlače Moški Priložnostne Kratke Hlače, oblačila za Plažo

w77748

Novo

Na zalogi

€8.63 €5.79
Količina

Oznake: dekor lobanje, boksar zastavo, hlače zda zastavo, malta moški, zastava zda, primeru obliki, zda prodajalci, ametist crystal skull, kratek ženske, zda vrhovi hlače.

Informacije O Izdelku

Zahvaljujemo se vam za nakup daril v naši trgovini.Prosimo, da se prepričajte, da vključuje vaše ime in priimek, točen naslov, tako da boste lahko prejeli paket uspešno.Če niste prepričani katera velikost vam lahko nosijo .Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate !Zahvaljujemo se vam za nakup.

Toplo poziv:

1).To je spolne slog,tako moški in ženske lahko nositi! 2).Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki, vendar ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model. 3).Prodamo AZIJSKIH VELIKOSTI.To je približno 1-2, MANJŠO od ZDA,velika britanija,AU,EU in velikosti.Prosimo, izberite velikost glede na našo velikost obliki.Vse dimenzije, ki smo osebno in izmerjene realnost poskusite.Ko postavite prosimo, da živite po sporočilih s svojo težo (KG) višina(CM) .Pomagali vam bomo, da potrdite velikosti.Hvala!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<