Globalna Različica HUAWEI Watch FIT 1.64" AMOLED Zaslon Smartwatch 2020 Hitro-Vaja Animacije Kisika 24-Urna Srčnega utripa

Globalna Različica HUAWEI Watch FIT 1.64" AMOLED Zaslon Smartwatch 2020 Hitro-Vaja Animacije Kisika 24-Urna Srčnega utripa

w77456

Novo

Na zalogi

€122.49
Količina

Oznake: smartwatch, xiaomo mi watch global, smartwatch moški huawei, kisik portabl, huawei je pametno gledati, huaiwei watch gt2 pro, čast, smsrtwach, hs6620d pametno gledati, moški gledajo.

HUAWEI WATCH FIT

1.64" Žive AMOLED Zaslon | Hitri-Vaja Animacije | 10 Dni Baterije Life1

Featuring a krasen 1.64" pravokotnik AMOLED zaslon in 280 x 456 HD ločljivost

2 HUAWEI WATCH FIT prinaša ultra-jasno in široko izkušnjo gledanja.Samodejna nastavitev svetlosti zaslona ponuja boljši ogled v sončni svetlobi, medtem ko je šest Vedno-On3 gledam obraze, ki vam omogočajo, da izrazijo svoj osebni stil in razpoloženje vsak dan.

Osvežite Svoj Vsakdanji Slog

Prilagodite teme, da se ujemajo z vašo vsakdanjo videz z različnimi pisane watch faces4. Poleg uradnega tiste, tam so obilne omamljanje gledam obraze v Gledam Obraz skladišču za vas lahko izbirate.In prav tako lahko prilagodite vaš lasten eno z vsako fotografijo iz svoje mobilne naprave.5

Za Vaše Udobje po meri

Zdaj funkcije, ki glede na gledam obraz lahko meri z lahkoto.Kaj vas skrbi najbolj všeč, vreme, srčni utrip, koraki, baterije in drugi so brezplačni, da bo izbran nastaviti na ustrezno mesto glede na vaše ogled navade.6

Vsak Slog, Ki Ga Želite

Teksturirane mat gledal posnetek para odlično pisane in mehke trakovi za premije in trdno obliko.HUAWEI WATCH FIT vam prinaša prefinjene in trendovski videz ves čas.

Lažja Oblika, Daljšo Življenjsko Dobo Baterije

Izjemno tanek in lahek HUAWEI WATCH FIT paketi nadgraditi delovanje baterije v samo 21 gramov,7, zaradi česar je kot nalašč celodnevni spremljevalec.Featuring dvojno čipov arhitekturo in varčevanja z energijo algoritmov, ki to uro lahko traja do 10 dni.In s hitro polnjenje tehnologija, gledati lahko podporo, ki jo cel dan, s 5-minutno polnjenje.8

Zasebni Trener na uro

Začetek usposabljanja, kadarkoli s HUAWEI WATCH FIT in brez iskanja za vadbo demonstracijske video posnetke.To watch, ki zagotavlja 12 vrst animirani hitro workouts9 kot Vadba na Delo, Polno Telesa Raztezajo, Ab ripper in vključuje 44 standard gibanja predstavitve.Bi najboljše za vaše določitvi časa, kot so odmori za kavo ali leni ur na vikend, da prilegajo s to pametno uro.

96 Vaja Načini

HUAWEI WATCH FIT zagotavlja natančno in v realnem času vadbe meritve za 11 profesionalni šport načine, vključno z tek, plavanje in kolesarjenje.85 po meri vaja načini omogočajo, da izkoristite svoj potencial, ali ste v joga ali visoko intenzivni intervalni trening, je gledati tudi spremlja v realnem času, srčni utrip, kalorije in trajanje vadbe.

Poiskati Najboljše Ritem

Z vgrajenim GPS senzor, 5ATM10, AI srčni utrip algoritem in inovativnih senzorjev, HUAWEI WATCH FIT je narejena za vse načine, ki jih izvaja.Ta ura vam pomaga vlak bolje, z zagotavljanjem realnem času meritve, znanstveno usposabljanje učinek vrednotenja in strokovno vodenje.

Smart Trening Partner, Napredni Meritve

HUAWEI WATCH FIT je zaznati začetku treninga, prepoznati vaja vrsto in vas spomnil, da spremljate to.11 Ali ste tek ali plavanje, HUAWEI WATCH PRILEGAJO lahko spremljate natančno vadbo meritve, ki jih potrebujete.Ko končate, lahko vidite podrobnejše meritve, strokovne analize in znanstvene smernice v HUAWEI Zdravje App.

Ostanite Motivirani Vsak Dan

HUAWEI WATCH FIT skladbe vaš fitnes napredek ves dan in vas opominja, da stojijo vsak enkrat v nekaj časa, da vam ne bi dolgo časa je sedel.Gledam evidence vaše dnevne korake, aktivno ur, in obdobja srednje do visoko intenzivnostjo dejavnosti v tri pisane kroge, in vam zagotavlja občutek dosežek pri izpolnjevanju njih.

24-Urna Srčnega Utripa, Spremljanje

Zahvaljujoč HUAWEI TruSeen™ 4.0 srčnega utripa, spremljanje tehnologije, to pametno gledati lahko natančno spremljajo svoj srčni utrip v realnem času v dnevu ali celo, ko ste s spanjem.In pravočasno odkrivanje, če je vaš srčni utrip presega običajni razpon, in poslali opomnik, da vam z vse-dan zdravja.12

Pripravite se za Posebne Dni

Vztrajati tir od vaš menstruacije cycles14 in ocena ovulacijo datuma s to pametno uro.HUAWEI WATCH PRILEGAJO lahko pošilja opomnike glede na evidence, in vam pomaga pripraviti za posebne dni.

Boljši Spanec Spremljanje

Na podlagi srčnega utripa in HUAWEI TruSleep™ 2.0 spanja tehnologije za sledenje, ta ura je zmožen snemanja vaše stanju spanja natančno in analiziranje svojo kakovost spanja, kot tudi zagotavljanje 200+ znanstvenih advice15, da izboljšate kakovost spanja.

1.Instant 2.Sporočila 3.Opomnik

Zagotavljanje pravočasne opomnike za SMS sporočila, se dohodni klici, koledar dogodkov in drugih socialnih medijev Aplikacije, HUAWEI WATCH FIT omogoča, da vam ni več zamudite nobene pomembne zadeve.

Velikost

46 × 30 × 10.7 mm

Zapestje obseg pokritosti: 13 ~ 21 cm (Standardni Model)

11 ~ 19 cm (Sakura Roza Model)

*Proizvod velikost, teža izdelka, in s tem povezane specifikacije so teoretične vrednosti samo.Dejanske meritve med posameznimi izdelki se lahko razlikujejo.Vse specifikacije veljajo dejanskega izdelka.

Teža

Približno 21 g (brez traku)

*Proizvod velikost, teža izdelka, in s tem povezane specifikacije so teoretične vrednosti samo.Dejanske meritve med posameznimi izdelki se lahko razlikujejo.Vse specifikacije veljajo dejanskega izdelka.

Watch Primeru

Barva:

Črni, Srebrni, Zlato Je Povečal

Material:

trajno polimernih vlaken

Pazi Trak

Grafit Črn Silikonski Trak

Mint Zelena Silikonski Trak

Cantaloupe Oranžna Silikonski Trak

Sakura Roza Silikonski Trak

Barve

1.Mint Zelena 2.Grafit, Črna

3.Sakura Roza 4.Cantaloupe Oranžna

Zaslon

1.64 palčni AMOLED 456 x 280 HD

AMOLED zaslon na dotik, ki podpira drsnik in touch geste.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<