Nov Zob Vlažilno Olje-nadzor Obraz, Krema za Zdravljenje Aken, Hialuronska Kislina Anti-aging Facail za Nego Kože, Krema za Moške

Nov Zob Vlažilno Olje-nadzor Obraz, Krema za Zdravljenje Aken, Hialuronska Kislina Anti-aging Facail za Nego Kože, Krema za Moške

w7738

Novo

Na zalogi

€4.10 €3.61
Količina

Oznake: obraz moške, lepilo gumb, človek set za nego kože, laikou moški, obraz za nego kože, skincar, backstreet boy, krema set, botox v steklenici, lumin nega kože za moške.

Nov Zob Vlažilno Olje-nadzor Obraz, Krema za Zdravljenje Aken, Hialuronska Kislina Anti-aging Facail za Nego Kože Kreme za Moške Hranljiva Facial Cleanser Globinsko Čiščenje Vlažilni Piling Gel Obraza Grmišča Nohte Občutljivo Lepoto Kože, Nego Obraza, Funkcija:

1. Naravne Alge Bistvo: Lahko preprečili suho kožo

2. Globoko morje Mineralov: Spodbuja krvni obtok, pore, krčenje, bazalni vlažilne za ohranjanje elastičnosti kože

3. Morski Kolagen: Hidrofilni naravni vlažilni faktor, da bo vaša koža vedno vlažna.

4. Glycerin: Absorbirajo vlago v zraku, lajšanje suho kožo.

5. Rok trajanja: 3 leta

6. Neto vsebina: 50 g

7.Pakiranje: Brez Paketu: 1pc * moški obraz, krema

Da Bi Info

Plačilo

1: sprejemamo Alipay, Western Union, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2: Plačilo mora biti vložen v 3 dneh naročila. 3: Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte trenutek in poskusite znova.

Pošiljko

1: Mi ladje po vsem svetu. 2: podpiramo pošiljke, ki jih ePacket, Kitajska Post Air Mail, EMS, Fedex in DHL, dobrodošli izberite način, ki vam je ljubše bolje. 3: Vsa naročila, bo poslana v roku 3 do 5 delovnih dni po plačilu prišel. 4: čas dostave lahko raznolik in včasih lahko traja do 10 do 60 dni. 5: blago bo označen kot "Darilo" in razglasila nižjo vrednost za ladijski promet namen je le. 6: Če naslov ni pravilen, pls, da izmenično, preden ste plačali, netočne naslov bo povzročilo pošta izgubil.Zahtevki za povračilo, ne bodo sprejete v tem primeru. 7: Sledenje Št.bo treba zagotoviti ko smo ladjo iz blaga.

Vrnitev

1: iz kakršnega koli razloga\ " ponovno ne strinja s predmeti, smo sprejeli vrne in izmenjavo roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih bo opravljal vrniti ladijskega stroškov.Bomo obdelali vrnete zahtevo v 2 do 5 dneh po tem, ko smo prejeli vrnjenega artikla. 2: Če je predmet, ki je v okvari, prosimo, povejte nam takoj, da bi zamenjava ali popravilo.Če zamenjava ni vailable, potem vračilo bodo izdani z originalno način plačila.

Povratne informacije

1: Če ste zadovoljni s predmeti in naših storitev, pls vljudno vzeti minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami, z veseljem bomo, da storijo enako za vas. 2: Prosimo, ne oklevajte, da aontact nas, da bi dobili boljšo rešitev, preden pustite negativne povratne informacije.Smo\ " ponovno vedno poskuša naše najboljše.

Če ste zadovoljni, vas prosimo, da nas 5 zvezdic pohvale !

Kako natančen je bil opis izdelka?

Kako zadovoljni ste bili z prodajalec je komunikacija?

Kako hitro si prodajalec ladja, ki je predmet?

Delitev

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<