Srčkan Roza Prašičev Balon Pogon Avtomobila Igrače Sestavljanke Zabavno Izobraževanje Vztrajnosti Zraka Moč Balon Avto Znanost Eksperiment Igrača Za otroke darilo

Srčkan Roza Prašičev Balon Pogon Avtomobila Igrače Sestavljanke Zabavno Izobraževanje Vztrajnosti Zraka Moč Balon Avto Znanost Eksperiment Igrača Za otroke darilo

w76546

Novo

Na zalogi

€17.64 €10.59
Količina

Oznake: otrok znanost, kovinsko škatlo, avtomobilčki, balon igrača avto, dojenčka znanost igrača, avto miniaturni toyota, igrače miniature avto, zračna moč nogomet, balon lansirne, avto diecast, prašiča igrača.

Bullet Točk:

1,Otrok Inovativne Izobraževalne Igrače: modificirana igrače imajo osnovnih fizikalnih lastnosti (aerodinamika), zaradi česar otrok se zanima za osnovne teme.Idealen za otroke nad 3 leti starosti.

2,Dva Načina za Igranje: Avto način in zaganjalnik način.Dve različni dodatki (avto in začetek stolp) po igrača zagotavlja zabavo za otroke.V avto način, to pooblastila avto na tla; v zaganjalniku način, pošilja rakete ali astronavti v zrak.

3,Varen Material: igrača je namenjena v celoti loka oblike in je zelo otrokom prijazno.Igrača je narejena iz kakovostne ABS plastike, BPA-free, nestrupen in brez vonja.

4,Okolju Napajanje: baterije Ne zahteva!Zmanjšanje porabe baterije je več okolju.Uporablja baloni za pretvorbo zraka v moči, in posledično potisne potisne avtomobilov naprej, ali rakete/astronavti, ki so leteli v zrak.

5,Enostaven za Uporabo: medtem Ko izboljšanje otrokove roke-na sposobnosti, je treba tudi izpostavljeni preprostih korakov v osnovna znanost.Ta balon powered igrače je odlično darilo za otroke.

Značilnosti:

Material: iz ABS okolju plastike, nestrupen in varen.

Design: proizvod ima značilnosti, ki sodijo-dokazilo in odporne na obrabo.Trpežne in trajne uporabe.

Značilnosti: Sprejme aerodinamične načela, da vozi avto naprej, kar je zelo priročno, da igrajo.

Starost: Ta igrača je primerna za otroke, starejše od 2 let.

Darilo: To je velik rojstni dan in praznik darilo za vašega otroka.

Specifikacija:

Barva: barvno sliko

Material: ABS

Velikost: o 14.5 x 12,5 x 21 cm/5.7*4.9*8.27 v

Kako igrati:

1. Odprto streho avtomobila in dal balon na to.

2. Poravnajte odprtini za dovod zraka in povezovanje avto.

3. Pritisnite inflacije vzvod, da se napihnejo balon.

4. Pritisnite gumb Start in avto začne šprint.

Seznam Vsebine:

1 x Balon Inflacije Naprave

1 x Model Letala Avtomobili

1 x odskočišče

1x Raketni

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki